Alleen de slimste mensen hebben het goed: Welke honden onderscheiden zich van de rest?


Ik ben altijd in voor wat hersenkrakers. Vooral nu de technologie alles voor ons doet.

Zitten met puzzels en raadsels helpt me altijd om mijn geest te verhelderen en op te frissen. Het is een geweldige manier om je op te laden tijdens het weekend en je geest te zuiveren van de typische alledaagse problemen.

Daarom dacht ik dat ik jullie een leuke uitdaging zou bieden – wat heel slim lijkt, want slechts een paar mensen kunnen het oplossen.

Met de huidige COVID-19 situatie is een van de grootste obstakels voor mij het niet kunnen bezoeken of bezocht worden door familie.

Wanneer ik mijn kleinkinderen wil zien, moeten we gebruik maken van Facetime of Skype. We gaan allemaal zitten om bij te praten en te zien hoe het gaat. Een van onze favoriete dingen om te doen is het vinden van een paar puzzels om op te lossen. Het kan een raadsel zijn, een wiskundig probleem, of eender welke uitdaging, echt waar.

Meestal vinden we iets dat bij iedereen past – en het is altijd een leuk en plezierig moment!

Welke honden vallen op?

Het regelmatig trainen van onze hersenen is essentieel voor onze gezondheid. Zeker nu, als we de hele dag thuis of op het werk zijn. Daarom denk ik dat het goed kan zijn om die hersencellen te bewegen met een goede ‘ol brainteaser’.

Ik wilde je een puzzel laten zien die ik laatst tegenkwam toen ik op het net aan het surfen was. Het is moeiteloos in het ontwerp, wat het vinden van het juiste antwoord des te lastiger maakt. Ik kon het niet zelf doen, maar ik wed dat je veel slimmer bent!

Ga naar de volgende pagina om het correcte antwoord te zien.


Like it? Share with your friends!