‘Caveman’ Patrick is vader geworden!

‘Caveman’ Patrick kennen we natuurlijk allemaal van Het Rotterdam Project. Patrick heeft een ongelooflijke transformatie ondergaan want een paar jaar geleden was hij nog zwaar verslaafd en ziet er nu ontzettend gezond uit. Hij heeft inmiddels al een tijdje een vriendin en die is onlangs bevallen van een jongetje. Ze hebben hun zoontje Floris genoemd.

Patrick van der Jagt (45) is dankzij Beau van Erven Dorens en zijn team uit een ontzettend diep dal gekomen een paar jaar geleden. Patrick was dakloos en verslaafd en Beau besloot hem te helpen. Nadat hij was afgekickt in het buitenland kwam hij als een nieuw mens terug en mag zich nu ook met volle trots papa noemen.

Nadat hij was afgekickt had hij de liefde van zijn leven gevonden, Francine. ,,Ik heb de liefde gevonden. Alles is veranderd. Ik heb alles wat mijn hartje begeert. Vroeger telde slechts één ding: hoe kom ik aan mijn volgende portie dope. Ik kijk nu naar wat past in mijn leven en volg mijn gevoel. Uiteraard ga ik nog elke week naar AA-meetings. Dat zal ik blijven doen. Verder wil ik nog veel meer, zoals mijn fotografiebedrijf uitbouwen. Maar ik besef: dat lukt niet allemaal in een keer. Dat heeft tijd nodig, zeker als je vandaan komt waar ik ben geweest. Miljoenen mensen gingen me echter voor, zijn afgekickt en hebben een mooi nieuw leven gecreëerd. Dat gaat mij ook lukken.’’

Scroll naar boven