Doutzen Kroes is woest: ‘Ik laat mij niet dwingen om het vaccin te nemen’

Doutzen Kroes was de afgelopen maanden erg stil en had vrijwel niets op social media geplaatst. Ze is er echter helemaal klaar mee en heeft nu ook een statement op Instagram gemaakt.

Doutzen wil zich niet laten dwingen om zich te laten vaccineren en ook haar kinderen niet. Lees hieronder haar (vertaald van het Engels) statement:

“De afgelopen maanden waren heel vredig zonder sociale media:)

Een deel van mij wilde in mijn gezinsbubbel vluchten en alles aan het geloof overlaten. Dat deel van mij gelooft in de kracht van bewustzijn, dat waar je energie aan geeft, zal groeien. Dus probeerde ik het negatieve te negeren en me te richten op het positieve. Maar op dit moment kan ik niet langer de ogen sluiten voor het onrecht dat recht voor onze neus gebeurt.

Andere mensen hebben me hoop en kracht gegeven met hun moed om voor onze rechten op te komen. Zij hebben mijn hart geraakt en mij geïnspireerd om hetzelfde te doen. Dus hoewel mijn handen trillen terwijl ik dit schrijf, voel ik dat het tijd is om moed boven troost te verkiezen en mijn waarheid te spreken:

Ik zal niet gedwongen worden om de injectie te nemen. Ik zal niet gedwongen worden mijn gezondheid te bewijzen om deel te nemen aan de maatschappij. Ik zal niet aanvaarden dat mensen worden uitgesloten op basis van hun medische status.

Vrijheid van meningsuiting is een recht dat het waard is om voor te vechten, maar we kunnen dit alleen samen in vrede en liefde oplossen!

Geef de fakkel van hoop en liefde door en spreek je waarheid. ❤️”

Scroll naar boven