Dit is voor jou. Jij die zich onzeker voelt. Jij die zich onrustig voelt. Jij die worstelt. Jij die je ongezien en ongehoord voelt. Jij die bang bent je tijd te verspillen en nooit je dromen uit te laten komen. Jij die constant stille gevechten hebt en voelt alsof je niet op de goede weg bent.

Hoor me uit. Hier zijn mijn verwachtingen voor jou.

Ik hoop dat je niemand toestaat je beslissingen te beïnvloeden. Je doet wat het beste voor je is, ongeacht wat anderen je vertellen te doen. En ik hoop dat je dingen doet die een glimlach op je gezicht toveren en je hart zullen vullen met liefde en geluk. Ik hoop dat je elke dag leeft zonder je door het leven te haasten alleen omdat je bang bent dat het allemaal van je af glijdt. Ik hoop eerder dat je elk moment ervan begrijpt en leeft alsof er geen morgen is.

Ik hoop dat je het proces en de timing van je leven vertrouwt. Ik hoop dat je je realiseert dat het leven geen race is en dat het soms goed is om een ​​minuutje te stoppen en te vertragen voordat we onze dromen blijven achtervolgen. Je krijgt alles wat je wilt met de juiste timing. Geniet tot die tijd van de reis, want dat is het beste deel. En ik hoop dat wanneer je vastloopt je de kracht in je vindt om een ​​kleine stap vooruit te zetten, want die kleine stap in de goede richting kan soms alles veranderen.

Ik hoop dat je niet vergeet te genieten van het heden terwijl je focust op de toekomst.Ik hoop dat je geneest van alle pijn in het verleden en weer begint te vertrouwen. Ik hoop dat je je ogen en je hart opent om alle mooie dingen te zien die recht voor je liggen. Ik hoop dat je alles vergeet wat je pijn doet en niet langer bang bent voor de toekomst.

Ga snel naar de volgende pagina voor mijn laatste stuk.