“Ik heb een enorm gat in mijn hart waarin ik vrees dat het nooit zal worden opgevuld. Maar ik heb zoveel geweldige herinneringen aan onze tijd samen”, zei de diepbedroefde echtgenoot.

Het liefdesverhaal van Laurin en Michael Bank is hartverscheurender dan de romantische klassiekers van Hollywood. Van het tegenkomen van elkaar op een online datingwebsite tot het vasthouden van handen tijdens Laurin’s kankerbehandelingen tot samen door het gangpad lopen. Het paar had heftige romantiek in de korte tijd dat ze samen waren en terwijl hun liefdesverhaal nogal abrupt afliep heeft Michael een miljoen gekoesterde herinneringen met zijn geliefde en het is in hen en hun wederzijdse liefde voor reizen waar hij tegenwoordig troost vindt. De rouwende echtgenoot heeft onlangs zijn verhaal gedeeld met Love What Matters en het is het meest ontroerende dat je vandaag zult lezen.

“Ik begon op 24 maart 2015 met Laurin te praten nadat ik haar had gevonden op de datingwebsite Plenty of Fish. Ze had daar een foto waar ze roze bokshandschoenen droeg en kaal was vanaf haar eerste gevecht met kanker. Ik scrolde eerst voorbij haar maar bleef maar bij haar terugkomen. Ik was verbaasd over haar moed om zichzelf zo te plaatsen en na een tijdje besloot ik haar een bericht te sturen. We praatte de hele dag door en besloten die avond te bellen – wat ongeveer 3 uur duurde. Ik ben niet iemand die normaal veel tijd aan de telefoon doorbrengt maar het gesprek was zo natuurlijk en we bleven maar praten, “schreef Michael.

Toen het duo de volgende dag besloot om af te spreken bij Starbucks had Laurin geen idee dat Michael iets heel bijzonders voor haar had gepland. “Ik scheerde die dag mijn hoofd zodat mijn haar korter zou zijn dan dat van haar en we liepen naar een bankje in de buurt waar we ongeveer anderhalf uur aan het praten waren. Ik legde uit dat ik onlangs juridisch gescheiden was en moest wachten tot mijn scheiding definitief zou worden en ze vertelde me over haar kankerreis en hoe ze herstelde, “onthulde hij.

Ga door naar de volgende pagina voor het vervolg van dit ontroerende verhaal.