“Ik hou van hem, ik mis hem” – Moeder die 5-jarige zoon heeft vermoord smeekt rechter om genade

De vrouw die jarenlang haar vijfjarige zoon misbruikte en uiteindelijk alleen in een donkere slaapkamer zijn dood veroorzaakte, pleitte vorige week voor genade van de voorzittende rechter voordat ze werd veroordeeld.

Volgens rapporten werd JoAnn Cunningham, uit Illinois, Chicago, geconfronteerd met een gevangenisstraf tussen 20 en 60 jaar voor Andrew “AJ” Freund’s dood. Ze is veroordeeld tot 35 jaar op vrijdag.

Voorafgaand aan haar veroordeling, deed JoAnn een huilerig pleidooi voor de rechtbank. Volgens CBS Chicago, zei ze: “Ik heb het voorrecht om AJ als zoon te hebben. Ik hou van hem. Ik mis hem. Er is niets wat ik niet zou doen om hem terug te brengen. Mijn kinderen zijn de grootste geschenken die God me ooit had kunnen geven. Ze zijn mijn hele wereld.

“De reden dat ik adem. Iedereen die me echt kent, kan zeggen hoeveel ik hou van het moederschap, meer dan wat dan ook ter wereld. Mijn kinderen gaven me een doelgerichtheid. Een liefde en een vreugde die nooit vervangen kan worden. Mijn hart behoort volledig aan hen toe. Hoewel mijn kinderen heilige en de meest kostbaarste schatten zijn. Ik heb ze allemaal zo gemist. Ik het niet met woorden beschrijven.”

De dood van kleine AJ schokte de V.S. vorig jaar, toen de politie het gehavende lichaam van de jongen vond, gewikkeld in plastic en verborgen in een ondiep graf dicht bij het huis van de familie in Crystal Lake.

JoAnn pleitte schuldig aan moord met voorbedachte rade in december. De vader van de jongen, Andrew Freund Sr, is ook beschuldigd van moord en wacht op een proces.

Het breekt mijn hart om me de pijn en het lijden van kleine AJ voor zijn dood voor te stellen.

Ik ben blij dat deze vrouw kreeg wat ze verdiende in de vorm van een lange gevangenisstraf. Deel dit artikel op Facebook als je ook blij bent te weten dat ze achter de tralies zit.