Jandino stopt per direct zijn tour vanwege coronapas: “Ik werk hier niet aan mee!”

Jandindo vindt de coronapas belachelijk en stopt daarom per direct met zijn tour. Hij is het niet eens om mensen verplicht te controleren om er ergens binnen te komen.

Jandino stopt per direct zijn tour

Jandino vindt dat iedereen in Nederland zelf moet kunnen kiezen of hij of zij ergens wil gaan. Hij is erg geschrokken besloot daarom een brief te delen die hij had gelezen van een vrouw.

Dit is Jandino zijn verhaal:

“Ik ben jullie eeuwig dankbaar.

De keuze om mijn hele theatertour te annuleren totdat ik weer voor iedereen kan spelen, is geen makkelijke keuze. Zowel emotioneel niet, maar ook financieel niet.

Ik kreeg een brief van een dame, waarin stond: Lieve Jandino, ik heb kanker en ga op dit moment door een zware chemokuur. Al zou ik het willen, ik zou dat vaccin niet kunnen nemen. Mijn immuunsysteem is te laag en ik krijg ook geen QR-code. Mijn leven is al zwaar, moet ik echt elke keer wanneer ik iets leuks wil doen om het leven nog dragelijk te maken, zo’n stok in mijn neus doen? Is dit dan mijn toekomst?

Haar brief raakte mij tot in mijn kern en ik besloot: ik kan hier niet aan meewerken. Ik ben met mensen gaan praten die al gevaccineerd zijn en die zeiden: die prik neem ik, maar ik ga niet meewerken aan een tweedeling in de samenleving. Want dat is wat aan er de hand is en dat weet iedereen!

Wij hebben een bedrijf met fantastisch personeel en ook al hebben wij al anderhalf jaar klappen ontvangen en wordt de toekomst door mijn keuze niet makkelijker, wil ik toch tegen jullie zeggen: God is groot. Ik heb zoveel meegemaakt in mijn leven en ben er elke keer weer sterker uitgekomen💪🏾

God heeft tegen mij gezegd: dit wordt mijn beste jaar ooit. Waar de ene deur sluit, gaat een andere open. Ik ben gezegend.

Gisteren was dus geen einde, maar juist een nieuw begin. 2 keer een UITVERKOCHT AHOY met mijn familie, vrienden en jullie die mij zo dierbaar zijn..❤️ Jullie die mij elke keer weer steunen en daarom zal ik jullie nooit laten vallen.

Ik wil afsluiten met het feit dat ik begrip heb voor mijn collega’s die wel spelen, ik wil ook dolgraag spelen. Maar iedereen maakt zijn persoonlijke afweging. Je moet niet boos worden op de entertainers, het systeem is het probleem. Het laatste wat we nodig hebben is dat wij met elkaar ruzie gaan maken en vingers wijzen. Gevaccineerd tegen ongevaccineerd: STOP DAT!!! Dat is de verdeel- en heers tactiek.

Iedereen strijdt op zijn of haar manier.

De macht is echt bij het volk, vergeet dat niet.

Met Liefde en Respect
Jandino ❤️”

Scroll naar boven