Na 150 gezichtsoperaties is Fulvia eindelijk tevreden over zichzelf (video)

Een transseksuele vrouw uit Italië die haar wens om van geslacht te veranderen 40 jaar lang verborgen hield, zegt dat ze 52.000 pond heeft uitgegeven om het perfecte vrouwelijke lichaam te krijgen sinds ze uit de kast is gekomen.

Fulvia Pellegrino, 56, uit het kleine stadje Peveragno, heeft een reeks slopende procedures ondergaan om haar huidige uiterlijk te bereiken, waaronder meer dan 150 lip- en jukbeenvullers, vier borstimplantaten en twee rondes liposuctie.

Pellegrino, die geboren is met de naam Fulvio en de volledige steun heeft van haar vrouw Marisa, heeft ook bijna 9.000 pond uitgegeven aan operaties aan haar billen en is nu nog meer van plan.

Scroll naar beneden voor de video

Marisa geeft toe dat ze haar man steunt maar dat ze nu meer op zussen lijken dan op een getrouwd stel.

Fulvia zei: “Ik ben niet blij met mijn ‘perfecte’ lichaam, want het is niet perfect. Perfectie is iets anders.

Fulvia was pas vijftien jaar oud toen ze voor het eerst besefte dat ze transgender was maar uit angst voor haar streng religieuze familie en haar vader die in de geestelijkheid zat, hield Fulvia haar gevoelens geheim.

Ze legt uit: Ik woonde bij mijn familie die zeer bekrompen en zeer religieus was. Ik heb nooit mijn wil geuit omdat dat onmogelijk was met mijn vader. Hij had drie zonen en hij wilde alleen maar drie zonen.

De getroebleerde jongeling hield haar kwelling verborgen, zelfs toen ze Marisa ontmoette, 32 jaar geleden.

Kort nadat ze getrouwd waren, begon Fulvia homoclubs te bezoeken en zich privé in haar garage travestie te verkleden.

Ze zei: “Ik voelde me gevangen in mijn lichaam. Ik verstopte me in de garage en deed make-up op, gekleed als een vrouw. Ik heb die kant van mezelf nooit laten zien omdat ik me ervoor schaamde.”

Scroll naar boven