Slechts 1 op de 5 mensen ziet het: wat klopt er niet op deze afbeelding?

Iets waar ik geen genoeg van kan krijgen is hersenkrakers. Puzzels en uitdagingen zijn al sinds mijn kindertijd bij mij – en ik denk niet dat het binnenkort zal stoppen. Het is een vorm van ontspanning iets leuks dat ook goed is voor mijn hersenen.

Elke keer als ik met mijn kleinkinderen praat via Facetime, proberen we een paar puzzels klaar te hebben staan om met elkaar te delen. Het kan van alles zijn, van een nieuwe illusie-uitdaging van het web tot oude raadsels of zelfs wiskundeproblemen. Ik ben blij dat ik zulke momenten met hen kan delen, zelfs in deze moeilijke situatie.

BEKIJK OOK  Lastig raadsel: weet jij de naam van zijn vijfde zoon?

In een wereld waar de moderne technologie straks alles voor ons regelt, denk ik dat het zinvol is om te proberen de geest in vorm te houden met de juiste oefening.

Ik kwam deze leuke fotopuzzel tegen toen ik eerder vandaag online rondkeek. Ik vond het op didyouknowpage.com en moest lang nadenken voordat ik het antwoord zou vinden.

Blijkbaar kan maar 1 op de 5 mensen in het land direct met het antwoord komen, een hele uitdaging!

Wat is er mis met deze afbeelding van Londen?

Op een foto van de Engelse hoofdstad Londen. We zien onder andere de beroemde Big Ben, een traditionele rode bus, enkele auto’s en een telefooncel. Alles lijkt normaal. Maar er is iets heel, heel erg mis – en het is jouw taak om uit te vinden wat.

BEKIJK OOK  Lastig raadsel: weet jij de naam van zijn vijfde zoon?

Ik kan u vertellen dat het enige echte kennis over het land nodig is om te beseffen wat er vreemd is aan de foto. Als ik meer onthul dan dat, wordt het misschien te gemakkelijk, maar ik denk dat de meeste mensen zich bewust zijn van wat er nodig is om het antwoord te vinden!

Kan jij zien wat er mis is met met deze afbeelding? het antwoord vind je op de volgende pagina