Vriend Britt Dekker weigert haar huwelijksaanzoek

Britt Dekker (29) heeft inmiddels al zeven jaar een relatie met haar grote liefde Max. Hun relatie gaat top en ze zijn superblij samen en Britt zou dolgraag willen trouwen met haar Max. Toch heeft Max haar aanzoek geweigerd omdat ze niet aan bepaalde eisen voldoet.

,,Ik had het zelf ook nooit verwacht maar we zijn zo verliefd als wat”, zegt Britt tegen de Story. Ze hebben elkaar een lange tijde geleden ontmoet tijdens het tv-programma Waar Rook is.

Vriend Britt Dekker

Max houdt echter niet zoveel van social media als Britt en zul je daar ook niet zo snel tegenkomen. ,,Hij staat selfs amper op mijn social media. Hij houdt er ook niet van”, zegt ze.

Samenwonen

Britt laat ook weten dat Max niet echt van een bende houdt en het liefst alles schoon heeft. ,,Max kan niet tegen rommel in huis. Hij is supernetjes, ik niet. Als ik dan ergens een appeltje zie liggen en we hebben muizen, wordt hij helemaal gek. Dan ga ik weer opruimen”.

BEKIJK OOK  André Hazes heeft een burn-out

Voorwaarde trouwen

Max wil dus wel met haar trouwen maar onder één voorwaarde. Britt moet namelijk kunnen laten zien dat ze zich aan de afspraken kan houden. ,,Hij heeft gezegd dat we gaan trouwen als ik zes weken achter elkaar opruim. Daar ben ik nu drie jaar mee bezig en het lukt niet. Dus ik moet nu echt gaan doorzetten”, aldus Britt.