Zien: Voormalig bankier heeft zich laten ombouwen tot ‘geslachtloos reptiel’ na castratie


Een voormalige bankier uit LA is op een missie om zichzelf volledig te transformeren in een ‘reptoïde’ na duizenden dollars te hebben uitgegeven aan lichaamsaanpassingen. Bekijk zijn transformatie hieronder:

Voorheen bekend als Richard Hernandez, heeft meer dan $ 60.000 (40.000 euro) uitgegeven aan castratie, oor verwijdering, tong splijten en 18 hoorn implantaten.

Tiamat Legion Medusa (@legion4wrmny) is ook van plan om een penisverwijdering te ondergaan, tanden te verwijderen en zou graag meer tatoeages krijgen via een pre-op om volledig te morphen van mens naar reptiel.

Volgens The Sun zei de 60-jarige: “Mensen denken dat aangepaste mensen, vooral degenen die tot het uiterste gaan om eruit te zien als iets uit een sci-fi film, losers zijn en zo dom als vuil.

In mijn vorig leven als man was ik vice-president bij een van de grootste financiële instellingen van het land.

Ik wil dat mensen weten dat aangepaste mensen net zo intelligent, vriendelijk, liefdevol en goed zijn als ieder ander.

Het is niet omdat ik mijn oren heb laten verwijderen, dat mijn hersenen eruit zijn gerold en ik een stomme idioot ben.”

De Amerikaan heeft een leven van misbruik en zelfverminking doorstaan, en na de diagnose van HIV in 1997, vreesde hij voor zijn leven.

“Omdat ik dacht dat ik zou sterven, begon ik mijn lichaam aan te passen omdat ik voelde dat ik in een race tegen de klok was,” zei Tiamat, die gelukkig zijn HIV heeft behandeld en onder controle heeft.

Hij ging verder: “Ik verwijder delen van mezelf die me beledigen, waaronder sommige van mijn fysieke attributen en ook hoe ik mijn leven vandaag leef als een schepsel dat deels menselijk en deels reptielachtig is.

Na naar de hel en terug te zijn geweest, na zoveel wreedheid te hebben doorstaan in de handen van mensen, is het veranderen van mezelf in iets van een andere soort mijn eigen manier om om te gaan met de spirituele, emotionele, psychologische pijn en kwelling die me vandaag de dag nog steeds kwelt in mijn leven.”

“Dit is mijn manier om met het leven om te gaan en de hand die ik heb gekregen. Het is misschien niet hoe anderen het zouden hebben aangepakt, maar dit is mijn leven en ik doe de dingen op mijn manier – en ik zal blijven marcheren op het ritme van mijn eigen trommel.”

Hij voegde eraan toe: “Ik ben bezig geslachtloos te worden, dus ik prefereer zij, hen voornaamwoorden. Mijn uiteindelijke voorkeur is om gewoon een ‘het’ genoemd te worden, net als mijn eigen soort, de slangen.

Het is mijn doel en missie om het gender binaire te verbrijzelen en om anderen te inspireren om het non-binair zijn te omarmen door mijn verhaal van genderloos worden te delen.”


Like it? Share with your friends!