Zien: Vrouw laat lichaam voor €22.000 tatoeëren, inclusief geslachtsdelen

Een vrouw die geobsedeerd is door tatoeages heeft bijna €22.000 uitgegeven om zichzelf van top tot teen te laten tatoeëren.

Julia Nuno, 32 jaar, nam haar eerste tattoo toen ze 18 was maar heeft de afgelopen drie jaar in totaal 234 uur besteed aan het krijgen van een volledig lichaamspak maar veel duurder, tijdrovender en pijnlijker.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Net Binnen (@net.binnen)

De verzorgster uit Californië heeft tot nu toe £19.530 (ongeveer 21.000 euro) gespaard, die elke centimeter van haar huid van de zolen van haar voeten tot aan de bovenkant van haar hoofd bedekt.

Ondanks de zorgen van haar familie, had de tattoo-verslaafde zelfs haar genitale gebied getatoeëerd eerder deze maand in Texas en heeft plannen om haar gezicht – de laatst overgebleven onaangetaste ruimte – te laten bedekken met geometrische bloemen.

Julia zei: “Het heeft een tijdje geduurd, ik nam gelijk tattoos zodra ik oud genoeg was. Het verzamelen van de tattoos ging eenbeetje vanzelf, het is pas de laatste paar jaar dat ik het constant doe.

“Ik ben klein begonnen met een hibiscusbloem op mijn borst, maar die is net groter geworden. Ik was niet van plan om mijn lichaam volledig te laten tatoeëren maar ergens in mijn leven heb ik gewoon besloten om alles te doen. Nu kan ik niet meer stoppen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Net Binnen (@net.binnen)

De tatoeage liefhebster geeft toe dat het de sessies en het proces om het werk gedaan te krijgen zijn die haar op de been houden en voegt er aan toe dat ze de tattoo-artist meestal het ontwerp laat kiezen.

BEKIJK OOK  Vrouw laat zich met een trechter door vriendje voeren zodat ze de dikste vrouw op aarde kan worden

Ze zei: “Ik heb lang tegen mezelf en andere mensen gezegd dat ik nooit mijn hoofd zou scheren om het te laten tatoeëren, ik zei: “Dat is gek”. Maar toen de ruimte op mijn lichaam zat was dat het volgende voor de hand liggende deel.

“Ik heb het gevoel dat hoe meer ik getatoeëerd ben, hoe meer tattoos ik heb, hoe irritanter het is om lege ruimtes op mijn lichaam te zien. Als ik klaar ben ga ik over mijn bestaande tattoos heen om de kleuren en de bestaande lijnen te herstellen.

Ga verder naar de volgende pagina voor meer foto’s en het vervolg van dit opmerkelijke verhaal.

BEKIJK OOK  Vrouw laat zich met een trechter door vriendje voeren zodat ze de dikste vrouw op aarde kan worden