Zwerfhond onderbreekt optreden om acteur te helpen die doet alsof hij gewond is

Tijdens een recente theatervoorstelling in Izmit, een stad in Turkije, stond er in het script van het personage van acteur Numan Ertuğrul Uzunsoy dat hij gewond was.

Uzunsoy vertelde aan The Dodo:

Het personage dat ik speelde was gewond en had veel pijn. Hij was van een paard gevallen en ademde hard.

Toen Uzunsoy op de grond lag, ging zijn lijden niet onopgemerkt voorbij. Vanuit de vleugels maakte een bezorgde zwerfhond zijn entree – hij onderbrak het spel om de “gewonde” vreemdeling troost te bieden.

Ik voelde warmte op mijn gezicht. Eerst dacht ik dat mijn kostuummaker me naderde.

Nadat hij zich realiseerde dat het een hond was, kon Uzunsoy het niet laten om zijn karakter te breken. Hij zei:

Ik was erg blij toen ik de kusjes van de hond voelde. Ik was erg ontroerd. Hij was als een engel die me wilde helpen. Het was een heel emotioneel moment voor mij. Ik verwachtte het niet.

Niemand leek zich te bekommeren om die pauze in de actie. De reactie op de onderbreking van de pup was eerder het tegenovergestelde.

Mijn castmates hielden van de hond, en het publiek was erg blij. Iedereen juichte.

Een personeelslid begeleidde uiteindelijk de lieve hond van het podium, waar hij een tijdje bleef voordat hij wegliep. Uzunsoy hoopt echter dat hun ontmoeting die dag slechts de eerste van vele acts zal zijn.

Hij wil zich herenigen met de pup en hem helpen een thuis te vinden. Uzunsoy vertelde aan The Dodo:

De volgende dag ging ik naar dezelfde plaats, op zoek naar hem. Mensen vertelden me dat hij daar meestal rondhangt. Ik ben vandaag weer gegaan. Ik ga hem zoeken tot ik hem vind. Ik heb altijd van dieren gehouden.

Scroll naar boven