7 geheimen die geen enkele man durft te vertellen

We weten allemaal dat mannen niet echt van de woorden zijn maar veel vrouwen vragen zich af wat dat dan is. 7 mannen besloten met alleen bij voornaam aan feeling.be te vertellen wat dan niet durven te zeggen.

1. TRIO

“Ik ben ooit in mijn leven in een triootje gesukkeld. Een geweldige ervaring. Ik heb het nooit aan mijn huidige vrouw verteld, hoewel het lang vóór haar is gebeurd. Maar ik denk er wel vaak aan terug, en fantaseer er nog steeds over.” – Dieter (62), marketingman

2. JARRETELLEN

“Alle lingeriewinkels hangen vol jarretellengordels. Zijn dat die exemplaren die wij cadeau geven die opnieuw verkocht worden? Waar blijven al die dingen? Ik geef ze haar voor kerst, voor valentijn… Dat zijn toch al stevige hints. Moet ik er nu echt een briefje bij steken: zaterdag, 18u, aantrekken! Moet ik het nu echt zeggen?” – Matthias (57), museumgids

Ga verder naar de volgende pagina.

3. ZE LAAT ZICH GAAN

“Ik heb weleens Charles Aznavour opgezet: Tu t’laisses aller, omdat hij zingt wat ik niet durf te vertellen. Moet dat nu: die oude peignoir en die sloefen? Kan ze nu echt geen inspanning doen om er wat aantrekkelijker uit te zien?” – Jan (60), sales

4. SPINNEN EN MUIZEN

“Spin in de badkamer, muis in de kelder… Ik kan het allemaal maar oplossen. Alsof ik nooit bang ben of vies van iets. Maar ik sla die spin dood, haal die dode muis uit de val, hang de held uit en geniet van het complimentje.” – Klaas (37), architect

Ga verder naar de volgende pagina.

5. ONTSLAG

“Ik heb mijn vrouw pas verteld dat ik ontslagen was op het moment dat ik een andere job had. Ik heb enkele maanden in een park en in de bibliotheek rondgehangen, maar ik ben elke ochtend vertrokken in pak en das, met boekentasje en broodtrommel. Het had mijn vrouw alleen maar bang gemaakt, en ze had me voortdurend ondervraagd: heb je al gesolliciteerd, heb je deze advertentie gezien, ben je al met die gaan praten… Ik had er vertrouwen in dat ik tijdens mijn ontslagperiode iets anders zou vinden, dus ik heb haar die
stress bespaard, en de rust opgezocht. En weet je wat? Ik was niet de enige die daar
zo in de bibliotheek zat.” – Bernard (56), bediende

6. ZIE JE MIJ NOG GRAAG?

“Dan vraagt ze: zie je mij nog graag nu ik wat ben bijgekomen? Ja, ik zie haar nog graag, dat is niet gelogen. Maar ik vind haar wel minder aantrekkelijk en sexy, en ik ben minder fier op haar. Dat zeg ik er nooit bij.” – Herman (47), muzikant

7. HAAR MOEDER

“Haar moeder kan niet koken. Niet. De maandelijkse zondagse lunch is een marteling. Maar ik eet het allemaal op. Je kunt godzijdank niet praten met je mond vol.” – Hans (39), traiteur

Scroll naar boven