Aanstaande bruid praat niet meer met verloofde omdat hij bruiloftsgeld gebruikte voor operatie hond

Een man vraagt zich nu af of hij en zijn toekomstige bruid dezelfde prioriteiten hebben nadat hij zijn bruiloftsgeld heeft gebruikt om het leven van zijn Duitse herder te redden.

Blijkbaar was zijn aanstaande bruid boos dat hij zijn geld gebruikte zonder het haar eerst te vragen. Volgens hem praten ze niet eens meer en wil hij zich niet verontschuldigen.

Reddit-gebruiker Unsurebigbig deelde zijn verhaal in de hoop om erachter te komen of hij ongelijk had om zijn hond te redden van het geld dat was bedoeld voor zijn huwelijk:

“Mijn hond (Duitse herder) begon zich een paar maanden geleden vreemd te gedragen. De eerste paar dierenartsbezoeken lieten niets zien totdat we uiteindelijk een grote bult onder zijn vacht voelden die later als een tumor werd geïdentificeerd. Er werd bevestigd dat het kwaadaardig was en dat chirurgie vereist ws om het volledig te verwijderen.

De dierenarts met wie ik sprak zei dat het waarschijnlijk meer dan $ 5000 zou kosten om het volledig te verwijderen en er is geen garantie dat het een succes zal zijn. Ik weet niet waarom de kosten zo hoog waren, maar het maakte me niet uit. Mijn hond is mijn hond en er is geen twijfel mogelijk dat betalen voor de operatie de juiste keuze was.

Ik betaalde de operatie van mijn eigen spaargeld. Dit is belangrijk. Mijn verloofde en ik hebben afzonderlijke financiën en mijn spaargeld is gemakkelijk 5x meer dan wat zij gespaard had. Toen ze ontdekte hoeveel de operatie kostte, werd ze woest dat ik voor de operatie betaalde zonder haar te vragen wanneer we een bruiloft gingen plannen. Ze zegt dat ze haar bruiloft moet inkrimpen om het te compenseren en dat mijn hond al zo oud is (10) dat het het geld “niet waard zou zijn.” Ik kan niet eens begrijpen hoe ze dat tegen me kon zeggen.

Ik kan me hier echt niet in vinden en dit heeft een enorme kloof veroorzaakt in een eerder verbazingwekkende relatie. Mijn hond is mijn hond en hij is een lid van de familie. Ik weiger om een ​​paar duizend dollar te besteden aan zijn welzijn. Mijn verloofde doet alsof ik egoïstisch ben en dat onze bruiloft belangrijker is, omdat we een gezin stichten. ”

“Ze heeft sindsdien niet meer met me gepraat.. Ga verder naar de volgende pagina voor het vervolg van het verhaal.

Scroll naar boven