Anton woest op restaurant wanneer hij weegschaaltje pakt en zijn eigen biefstuk weegt

Een restaurantklant die vond dat zijn steak van 170 gram er een beetje aan de kleine kant uitzag, besloot aan tafel zijn eigen weegschaal tevoorschijn te halen, en volgens hem kwam het gewicht uit op slechts 3,68 oz (85 gram).

Antonio Chacon was op 8 juli met zijn gezin uit eten bij Texas Roadhouse in Pueblo, Colorado, Amerika.

De 22-jarige bestelde zijn gebruikelijke maaltijd van ribbetjes en biefstuk met frietjes en aardappelpuree, maar toen het gerecht voor hem stond, merkte hij dat zijn lendenstuk er ‘erg klein’ uitzag.

Antonio rende naar de auto en pakte een weegschaal uit zijn gereedschapskist, voordat hij terugkeerde om het ware gewicht van de biefstuk te ontdekken terwijl de ober geschokt toekeek.

Nadat hij had geklaagd dat zijn stuk vlees van 6oz (170 gram) in werkelijkheid 3,68oz (85 gram) woog plaatste hij een foto online om zijn teleurstelling te delen – zijn foto heeft nu meer dan 16.000 reacties en 92.000 shares gekregen.

Hoewel sommige mensen reageerden en zijn actie het “meest Karen ding ooit” noemden, erop wijzend dat het vermelde gewicht van het vlees is voor het wordt gekookt, niet erna, blijft Antonio gefrustreerd over het incident.

Antonio, die uit Pueblo komt, zei: “Het was mijn verjaardag. Ik bestelde ribbetjes en steak. Ik kreeg een 6oz steak en toen ze het brachten, zag het er echt klein uit.”

“Ik heb daar al eerder gegeten en ik ken mijn biefstukken. Ik heb er nooit echt over nagedacht om het te wegen.

“Als het 6oz steak 6oz is, zou je denken dat het hoe dan ook 6oz zou zijn – zelfs als de biefstuk gaar is.”

Antonio, die momenteel werkloos is, beweert dat hij zich toen naar zijn auto haastte, en terugkeerde met een kleine elektronische weegschaal om het vlees te meten onder het toeziend oog van de ober.

Hij zei: “Ik ging met mijn moeder, vader, vriendin en mijn broers en mijn twee stiefdochters. Ze waren aan het lachen.”

“Mijn vader zei ‘ga die weegschaal pakken die we net hebben’. Ik heb hem gepakt en toestemming gevraagd. Ik zorgde ervoor dat ik het aan de hoofdmanager vroeg, want ik zou me respectloos hebben gevoeld als ik dat niet had gedaan.”

“Ik vroeg de manager ‘Denk je dat ik het mag wegen?

“Ze zei ‘Ja, geen probleem. Ga je gang’.”

Antonio ging verder: “Het biefstukje woog 3.6oz. De ober zei ‘Oh, het zal 4oz of 5oz wegen’.

“Ik zei ‘Nee, dit ziet er klein uit. Het ziet eruit als een kindermaaltijd’. Ik had een volwassen maaltijd besteld.

“Dat was de eerste keer dat het gebeurde, maar ik had er niet eerder aan gedacht om het te wegen.”

“Ik wist niet dat biefstuk kromp. Ik denk dat het een beetje kan krimpen maar het zou niet zo veel moeten krimpen.”

Antonio zei dat het personeel zo vriendelijk was om zijn maaltijd opnieuw te maken en vroeg zelfs aan de chef om zijn eten te brengen – dat er de tweede keer ‘veel groter en veel beter’ uitzag. Hij kreeg ook korting.

Antonio voegde eraan toe: “Ik zou anderen zeker aanraden dit in de toekomst te doen om te voorkomen dat ze ermee wegkomen.”

Scroll naar boven