]

Arts laat pasgeboren baby op de grond vallen en zegt: “Maak je niet druk, je kan er meer krijgen”


Het is geen toeval dat we een sterke wens hebben om pasgeboren baby’s te beschermen. Het is een ontwerppatroon van de natuur, een patroon dat bedoeld is om de voortzetting van onze soort te helpen en ervoor te zorgen dat de meest kwetsbaren onder ons de zorg krijgen die ze zo hard nodig hebben.

Daarom is het idee om allesbehalve honderd procent voorzichtig te zijn met een pasgeborene, niet te vervelend om aan te denken. Simpel gezegd zijn we vaak extra voorzichtig met pasgeborenen omdat we weten dat we dat moeten zijn.

Daarom is het zowel schokkend als angstaanjagend dat toen Kristal Amezquita haar baby ter wereld bracht de dokter die haar behandelde hem liet vallen. Erger nog, hij vertelde Kristal toen dat ze jong genoeg was om meer baby’s te krijgen.

Volgens de berichten was Amezquita’s zwangerschap een moeilijke. Ze was slechts 21 weken zwanger toen ze in april werd opgenomen in de Labour and Delivery ER van een ziekenhuis. De pijn in haar maag was te veel geworden om te verdragen, en de verpleegkundigen belden al snel een dokter.

Kristal legde uit wat er naast Love What Matters gebeurde: “Hij vertelde me dat de membranen van de waterzak uitstaken en dat ik al water lekte (technisch gezien was ik al aan het bevallen – de pijn die ik ondervond waren weeën), het water dat Ian nodig had om te overleven kwam eruit. Hij zei dat mijn baarmoederhals zich had geopend en dat de placenta in contact was gekomen met het vaginakanaal waardoor een infectie was ontstaan. Ik stond op het punt om een infectie te bestrijden en ik had op dit moment twee opties.

BEKIJK OOK  Dit zijn de verborgen geheimen achter de wereldberoemde Swiffer

“Een – Expediteer mijn zwangerschap of Twee – Laat mijn lichaam zijn gang gaan. WAT. DE. HECK. Ik was gebroken, mijn hart deed pijn, mijn wereld was verbrijzeld. Hoe kon ik van zo opgewonden zijn om 21 weken te worden en mijn baby in mijn buik te zien groeien naar de wetenschap dat ik het ziekenhuis niet met hem zou verlaten?

Amezquita vertelde de dokter dat ze de tweede optie wilde kiezen. Ze ging verder: “Ik had nog steeds weeën en die kwamen steeds dichterbij, dus vroeg de verpleegster of ik een ruggenprik wilde. Na het krijgen van de ruggenprik, komt de katheter.

BEKIJK OOK  Artsen alarmeren: op deze plekken is de het grootst dat je opnieuw besmet raakt met corona

Maar hier stopte het nog lang niet helaas.. Ga verder naar de volgende pagina voor het laatste deel van dit verhaal.


Like it? Share with your friends!