Britt Dekker doet schokkende onthulling: Het ging erg slecht met me

Britt Dekker lijkt altijd ontzettend vrolijk maar laatst heeft ze laten weten dat het een lange periode helemaal niet niet goed met haar ging. Britt heeft een lange tijd last gehad van een eetstoornis waardoor ze op een gegeven moment bijna helemaal niets meer at.

In een gesprek laat ze weten dat het kwam door alle externe factoren zoals de modewereld maar ook de sociale media. Eerst at ze normaal maar op een bepaald punt at ze bijna niets meer en legt nu ook waarom ze dat deed in een gesprek met &C Magazine.

,,Na mijn vijfentwintigste werd ik daar echt slomer van”, laat ze weten over aan eetprobleem.

,,Op tv lijk je vijf kilo dikker. Ik probeerde het te compenseren. En met resultaat: ik viel vijftien kilo af.”

,,Dan zag ik alle Anna Nooshins en zo en dacht ik: zo, die zien er goed uit. Toen sloeg ik een beetje door met eten. Op een gegeven moment at ik echt nog maar een appel en een wortel op een dag.”

,,Het gevoel dat ik kreeg door weinig te eten op een dag, voelde bijna hetzelfde als een wedstrijd winnen met mijn paard. Dat is bizar.”

Redding

Haar huidige liefde die ook haar manager is heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat Britt weer normaal kon eten. Britt eindigde met: ,,Als je graatmager wordt en je maakt YouTube-filmpjes voor jonge kids, dat kan niet. Dan zeiden ze: kijk even naar deze video en foto. En toen dacht ik: ja, ze hebben gelijk.”

Scroll naar boven