Chirurgen is shock door uiterlijk Roy Donders

Roy Donders is goed bezig met zichzelf volledig te verbouwen. Hij heeft inmiddels al flink wat gedaan aan zichzelf en ook heeft hij recentelijk een baardtransplantatie gehad. Veel mensen vragen zich echter af of dit alles niet eenbeetje teveel is.

Verbouwing Roy Donders

Roy Donders laat het liefst alles aan zichzelf verbouwen en vindt dit waarschijnlijk erg mooi maar chirurgen maken zich eenbeetje zorgen om hem en vinden het alles behalve mooi:

,,Hij moet het zelf weten, maar ik vind dat die jongen een beetje vreemd bezig is”, vertelt cosmetisch chirurg Matthijs Schoemacher in weekblad Weekend. ,,Ik wens hem sterkte op weg naar de 90 jaar. Dan is het eind zoek.”

Schoemacher zegt zelf dat het eigenlijk niet de bedoeling is om jezelf op deze manier te laten verbouwen. ,,In feite is het een psychisch probleem. Hij doet het zichzelf aan.” Schoemacher hoopt dat Roy zich dat ook beseft. ,,Misschien komt hij tot bezinning.”

Donders over zijn uiterlijk

Roy ging al onder het mes toen hij 18 jaar oud was omdat hij zichzelf niet mooi vond. ,,Ik had een dubbele kin, een rond hoofd en mijn ogen zaten dicht”, vertelt Roy in weekblad Weekend.

Ook heeft hij daarna zijn ogen laten doen: ,,Ik had een heel rond gezicht. Ze hebben via de binnenkant vet weggehaald uit mijn wangen, waardoor het hamsteridee weg is.”

Maar Roy ging verder dan dat: ,,Ik gebruik ook botox voor de rimpeltjes. En ik heb mijn gebit laten doen.”

Scroll naar boven