Deze brandweerman redde een klein meisje. Dit is wat ze 17 jaar later deed


Vele jaren geleden heeft een brandweerman genaamd Mike Hughes de negen maanden oude Danielle Davison gered van een brand in haar huis. Maar wat al een opbeurend verhaal is, eindigt niet alleen op deze vrolijke noot.

Toen we aankwamen, was een groot deel van het huis al in vlammen opgegaan. Ik vond Danielle opgekruld in haar wieg in de slaapkamer’, herinnert Mike zich.

Enkele jaren later wilde hij weten wat er was gebeurd met het kind dat hij had gered. Nadat hij haar op Facebook had gevonden, stuurde hij haar een bericht: Ik denk dat ik je ooit uit een brand heb gehaald toen je nog een klein meisje was. Vanaf dat moment stopten ze niet met praten; Mike werd een tweede vader voor Danielle.

17 jaar na de brand bij haar thuis nodigde Danielle Mike uit voor haar afstudeerceremonie, als haar eenmalige redder en goede vriendin.

Mike huilde toen hij Danielle’s toespraak hoorde op de ceremonie: Mike’s aanwezigheid hier is echt belangrijk voor mij. Ik huil altijd van geluk als ik denk aan hoe alles zo anders had kunnen zijn. Ik zou hier niet zijn als jij er niet was geweest.


Like it? Share with your friends!