Deze vrouw heeft ’s werelds grootste wangen – zo zag ze er vroeger uit

Een model dat beweert de grootste wangen ter wereld te hebben heeft een foto van zichzelf laten zien voordat ze zich liet opereren. In deze video kun je zien hoe ze er nu uitziet:

Anastasia Pokreshchuk uit Kiev, Oekraïne, heeft meer dan 1500 pond (ongeveer 1700 euro) uitgegeven aan fillers en andere cosmetische ingrepen om haar de uitstekende wangen te geven waar ze bekend om is geworden.

Veel mensen vroegen zich af hoe ze eruitzag voordat ze onder het mes of de naald ging.

Ze hebben geluk, want de 32-jarige influencer post foto’s van zichzelf waarop ze de wereld laat zien hoe ze was voordat het knalroze haar zijn intrede deed.

Pokreshchuk had voorheen een veel meer afgezwakte look met brunette haren, dunnere wenkbrauwen en… nou ja, kleinere, natuurlijke wangen.

Naast haar wangen die aanzienlijk groter lijken zijn ook haar lippen opgevuld en het lijkt erop dat sommige mensen helemaal weg zijn van haar nieuwe look, aangezien de post meer dan 16.700 likes heeft gekregen.

Hoewel sommigen niet verkocht waren door haar nieuwe look, houdt de social media ster van haar verschijning en zei eerder: “Nadat ik de injecties had gehad en de veranderingen in mijn wangen zag, werd ik er verliefd op. Ik begrijp dat ze er voor andere mensen raar uitzien, maar ik vind het niet erg.”

Anastasia zegt dat de fillers haar zelfvertrouwen een boost hebben gegeven en legt uit dat ze, voordat ze de injecties kreeg, te verlegen was om foto’s van zichzelf online te zetten. Ze gaat verder: “Ik schaamde me voor alles; mijn stem, mijn uiterlijk. Het was echt hard werken.

“Ik denk dat ik vroeger lelijk was. Mijn moeder vindt dat ik vroeger van nature mooi was, maar vindt nu dat ik er exotischer uitzie en mijn vrienden zeggen dat mijn nieuwe uiterlijk beter is omdat ik er vroeger uitzag als een grijze muis.”

Anastasia zegt dat haar uiterlijk veel aandacht trekt en dat ze vaak berichtjes krijgt van dorstige kerels, maar ze heeft ook wel eens vervelende berichtjes gehad.

“Ik heb mensen gehad die me vertelden dat ik een lelijke b***h ben en dat ik zelfmoord zou moeten plegen, maar als ik dat zie, lach ik het gewoon weg en negeer ik het,” zei ze.

Scroll naar boven