Estavana Polman woest op Wilfred Genee: ‘arrogante zak!’

Estavana Polman is helemaal klaar met Wilfred Genee en liet dat ook weten tijdens Oranjezomer: ,,Wat een arrogante zak!”, riep ze.

Estavana Polman was de speciale gast tijdens dit programma en de show begon niet vrolijk: ,,Ik hoop dat jullie een beetje lief zijn” zei ze tegen de mannen die om haar heen zaten. Ze begon vrijwel direct over Wilfred Genee en vertelde dat ze niet erg blij met hem is.

‘Je fietse me voorbij!’

,,Ik fietste daarnet nog en toen zagen we elkaar en dat liep een beetje verkeerd”, zei Wilfred. ,,Nee, je deed gewoon heel arrogant. Je fietste me gewoon zo voorbij! En daarna ging ‘ie zich verontschuldigen”, reageerde Estavana.

Discussie

Videobeelden die eerder werden gemaakt die dag worden afgespeeld, waarin Estavana en Wilfred in discussie gaan. Hij: ,,Ik reed je bijna van je sokken, hè? Had je het niet door?” Estavana: ,,Nou echt wel, maar ik dacht: die arrogante zak zegt niks.” Wilfred: “Ik dacht dat jij me niet herkende?” Estavana: ,,Ja dag!” Wilfred: ,,Ik keek je nog zo aan zelfs…” Estavana: “Nee, niet waar, pas véél later.”

Maar dat was nog niet het einde: ,,Jij stond heel druk te praten met die mensen. Ik reed er zo langs en keek je zo aan”, zegt Wilfred. ,,Nee, hier op televisie: dit is niet waar! Het is gewoon een arrogante zak, gewoon een arrogante bal”, zegt Polman.

,,Nou, leuk. Welkom dat je er bent…” zegt Genee na de video.

Polman kan helaas niet mee doen aan de olympische spelen: ,,Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het me niets deed. Als ik de foto’s voorbij zie komen met de olympische ringen. Maar op een gegeven moment zet je er een soort van streep doorheen, van: het is niet anders”, zei ze.

Scroll naar boven