Foto’s van misbruik Samantha de Jong door Gerrit uitgelekt

Er is veel ophef tussen de relatie van Samantha de Jong en haar (ex) verloofde Gerrit. Vandaag is er bekend gemaakt dat ze zeer waarschijnlijk uit elkaar zijn.

Ook blijkt Gerrit niet de vader te zijn van het kindje van Samantha. Als je kijkt naar de baby van Barbie zie je ook dat de huidskleur net iets anders is. Barbie zegt nu dat ze misbruikt is door Gerrie.

Barbie schijnt ook een beste vriend te hebben die Kuwas heet en hij is er nu voor haar omdat alles slecht gaat tussen haar en Gerrie. Kuwas helpt haar altijd erg goed:

‘Goede vrienden die je in slechte tijden laten zitten, jij als vreemde die me geholpen heeft, bedankt. Geen woorden maar daden’

En Kuwas zegt hier weer het volgende over:

‘Ik ken Samantha nu denk ik vier dagen. Ik wil niet teveel erover kwijt, maar 1. ik ben geen babydaddy, 2. ik zit niet in een relatie en 3. ik heb niemand zijn relatie gecrasht. Niet iedereen gaat alles aan, maar als ik een vrouw bont en blauw zie, vrezend voor haar leven, neem ik die onder mijn hoede. Fuck huiselijk geweld.’

Ga verder naar de volgende pagina om de foto’s te zien.

Scroll naar boven