Frank over cokegebruik Rogier: ‘Hij moet naar een kliniek’

Ken je ze nog? Frank en Rogier? Ze waren een tijdje enorm populair in Nederland maar nu hebben Frank Jansen en Rogier Smit enorme ruzie met elkaar en willen ze elkaar niet meer spreken. En een van die redenen is het schijnbare cokegebruik van Rogier.

,,Rogier en ik hebben op dit moment helaas alleen nog contact via onze advocaten”, zegt Frank tegen weekblad Story. Ze hebben knallende ruzie maar Frank maakt zich toch zorgen om Rogier.

,,Ik denk dat Rogier naar een kliniek moet. Ik hoor de verhalen over cocaïne”, zegt Frank terwijl hij zich zorgen maakt. ,,Ik heb altijd gezegd dat ik dat niet wist en dat klopt ook, maar ik hoor wel heel vreemde verhalen.”

,,Frank moet zich lekker met zijn eigen zaken bemoeien”, laat hij weten aan Story. ,,Hij wil scheiden!”

Vreemde video

Rogier schijnt volgens veel mensen al een lange tijd teveel coke te gebruiken en plaatste niet lang geleden ook een video toen hij op Ibiza was. Hij praatte raar in de video en zijn fans vonden de video ook al redelijk raar en dachten dat hij onder invloed was.

Veel mensen op Ibiza denken dat de twee nog steeds samen zijn: ,,Mensen denken nog steeds dat ik iets met hem heb en komen dan naar me toe”, vertelt Frank. ,,Dat ze Rogier op Ibiza hebben gezien. ‘Nou leuk’, zeg ik dan. ‘Ja maar hij was wel heel gek aan het doen.’ Dat soort verhalen komen binnen bij mij, maar ik doe er niets mee.”

Scroll naar boven