Gezin van Hugo de Jonge woest over aandacht: dochter wil niet meer samen over straat

Hugo de Jonge is waarschijnlijk de meest besproken politicus van Nederland en dan heeft ook zo zijn consequenties. De Jonge kan namelijk niet meer normaal op straat lopen en het lijkt erop dat zijn gezin hier niet heel erg blij mee is. Zijn dochter gaat liever niet meer met hem de straat op.

Samen shoppen of even naar de supermarkt; zijn dochter is klaar met alle aandacht. Zijn gezin is de dupe van alle aandacht en hebben daar nu dus ook last van. Sarah is de dochter van Hugo en wil niet meer met hem de straat op omdat ze telkens worden aangesproken.

Ook zijn zoontje, Ismaël , vindt het niet leuk en heeft last van alle aandacht. Ismaël zit op voetbal en zijn vader kan niet gezellig op de zaterdag langs de zijlijn staan omdat hij dan continu wordt aangesproken.

,,Er zijn wel momenten waarop ze thuis graag zouden willen dat ik een normale baan had gehad”, vertelt Hugo in LINDA.

Erg zwaar

Zijn gezin zal hem echter nooit verlaten en staan klaar voor hem: ,,Als deze crisis mij één ding duidelijk heeft gemaakt, dan is het wel dat niets belangrijker is dan het thuisfront. Daar ben ik veilig en daar word ik gesterkt in de overtuiging dat ik me niet moet laten afleiden door alle zijwind die kan komen in de vorm van kritiek, intimidatie en zelfs bedreiging.”

De Jonge heeft hier echter geen spijt van om een bekende politicus te zijn: ,,Het is heftig, daar ga ik echt niet stoer over doen. Ik realiseer me maar al te goed dat ik beslissingen moet nemen die enorme gevolgen hebben in het leven van mensen. Dat is ontzettend moeilijk, maar tegelijkertijd mooi om te mogen doen.”

Scroll naar boven