Gordon gaat met zijn 29 jaar jongere vriend trouwen

Inmiddels weet heel Nederland wel dat Gordon een nieuwe vriend heeft maar het lijkt erop dat de twee ook gaan trouwen. Gordon heeft aan Patty Brard gevraagd of zij hun wil trouwen.

Jeffrey de Visser

Jeffrey de Visser is het nieuwe vriendje van Gordon en dit is inmiddels ook officieel bevestigd door Patty. ‘What the f*ck ben jij nou weer aan het doen?! Het is 24 jaar oud!’” zei Brard.

Patty weet zeker dat Gordon weer dezelfde fouten gaan maken zoals hij eerder in zijn vorige relaties had gedaan. ,,Hij is beeldschoon, maar er zit toch wel een heel groot leeftijdsverschil in. Ik zei: ‘Ga je nou weer in deze valkuil vallen?’ Hij moest heel erg lachen om wat ik erover te zeggen had dus hij belde even”, zei Patty. ,,Het betreft Jeffrey, hij komt uit Den Haag, hij is 24, studeert nog, ze zijn een maandje samen.”

Bruiloft

Bij Shownieuws werd er ook al gevraagd of ze gaan trouwen. ,,Is er al een trouwdatum!?” Dat is nog niet bekend. Wat wel vast staat is dat Patty de mannen gaat trouwen. ,,Ik ga ze trouwen. Dat is me vandaag al gevraagd. Ze zijn in een maand tijd al in Florence en Venetië geweest. Nu zitten ze in Kaapstad. Daar moet natuurlijk Dubai nog bij komen, want ze gaan emigreren. Maar nu komt deze 24-jarige hunk ertussendoor.”

,,Ik ben verliefd, hij is verliefd, we hebben het superleuk samen”, zegt Gordon tegen Brard. ,,Wat moet ik dan doen? Omdat dit niet in het plaatje past? Moet ik het aan mijn neus voorbij laten gaan omdat het al 100.000 keer fout is gegaan?” Patty kan het wel begrijpen. ,,Toen dacht ik: ja, weet je, hij heeft gelijk.”

Scroll naar boven