Helderziende Joke woedend op jokkende beller: ”Niemand liegt tegen mij!”

Helderziende Joke woedend op jokkende beller: ''Niemand liegt tegen mij!''

Zo af en toe delen we een internetklassieker, gewoon omdat we dat leuk vinden. Vandaag zelfbenoemd helderziende Joke, die in 2017 helemaal door het lint ging tegen een jokkende beller.

In het toenmalige RTL-programma Dit Is Mijn Toekomst werd Joke gebeld door iemand die in contact wilde komen met haar overleden vader. De beller gaf echter niet de echte naam van de overleden man en dat beviel Joke niet.

“Waarom lieg je tegen mij?”

“Dat kan niet bij mij, schat. Ik moet een naam hebben”, brieste Joke. De beller bleef even stil en stamelde daarop de naam ‘Henk’. Nee”, riep ze vervolgens stellig. “Hij heet geen Henk. Klopt hè?” Voorzichtig lachend gaf de beller toe. Met vuur in de ogen wendde Joke zich tot de camera. “Waarom lieg je tegen mij?”, zei ze streng. “Kijk eens naar me! Waarom lieg je tegen mij?”

De vrouw begon te stamelen. “Ik durf het niet. Ik weet niet of hij dat wil.” Helderziende Joke, inmiddels nijdig: “Ja, hij wil het wel. Maar één ding hè. Niemand, maar dan ook niemand liegt tegen mij. Want dan haal je me uit mijn concentratie. En dan haal je me uit mijn balans.”

”Nee, niemand liegt tegen mij.”

De beller kon het contact met haar pa op haar buik schrijven. “Ik beëindig nu het gesprek”, siste Joke. “Nee, ik doe het niet. Nee, niemand liegt tegen mij.”

Scroll naar boven