Koppel dat 53 jaar getrouwd was sterven in dezelfde kamer aan COVID-19 binnen één uur na elkaar

Image

Tim Tarpley herinnert zich het pijnlijke gesprek dat hij met zijn moeder had toen ze hem vertelde dat ze klaar was om te gaan, haar lichaam was moe.

“Ze had zoiets van: ‘Ik ben klaar. Ik heb er genoeg van. Ik heb een goed leven gehad. Dit lichaam is moe. Ik ben er niet meer. Ik heb zoiets van, ‘Nee!’ Ik bedoel dat ik schreeuwde en schreeuwde. En ik heb zoiets van, ‘Het is geen tijd!’.

Tim’s moeder werd gediagnosticeerd met COVID-19 toen ze 80 jaar oud was. Ze dacht eerst dat het een sinusinfectie was, maar na tien dagen lijden maakte ze een afspraak met haar tandarts, in de overtuiging dat het misschien een tandprobleem was.

Maar toen kwam de verwarring en ze vernielde haar auto op de anderhalve kilometer naar huis en de volgende dag kon ze haar bloedsuikerspiegel niet controleren, iets wat ze de laatste 20 jaar elke dag had gedaan.

Tim nam zijn moeder Betty mee naar het lokale ziekenhuis waar ze positief testte op COVID-19.

Betty had onderliggende gezondheidsklachten en zijn vader Curtis, die 79 jaar oud was, had ernstiger onderliggende gezondheidsklachten.

“Ze wisten allebei een beetje dat als ze dit kregen – als het in huis werd gebracht – dat mijn vader dit niet zou kunnen overleven,” zei hij, volgens ABC News.

Slechts een paar dagen later testte zijn vader ook positief op het virus en werd hij opgenomen in het ziekenhuis.

Toen begon Betty te verslechteren… Ga verder naar de volgende pagina voor het laatste deel van dit droevige verhaal.

Scroll naar boven