Man geeft fortuin uit om wolf te worden: ”Dit is wie ik ben”

Man geeft fortuin uit om wolf te worden: ''Dit is wie ik ben''

Een man die omgerekend zo’n 23.000 euro heeft uitgegeven aan een realistisch wolvenpak, stelt dat hij zich niet langer mens voelt wanneer hij het kostuum draagt. 

Toru Ueda, een engineer uit Tokyo, voelt zich enorm prettig als hij zijn wolvenkostuum draagt. Op die momenten ervaart hij een serene rust, in plaats van de hectiek in mensenlevens. Tegen LadBible vertelt hij: ”Ik heb geen menselijke contacten meer. Geen problemen, werkgerelateerd en persoonlijk. Ik vergeet alles als ik een wolf ben.”

Niet naar buiten

Wie denkt dat de geflipte Japanner buiten loopt in zijn kostuum, heeft het mis. ”Dan wordt het pak vies”. In plaats daarvan doet Ueda het anders. Hij nodigt zijn vrienden bij hem thuis uit voor een biertje, en doet dan zelf zijn wolvenpak aan. Zijn vrienden hebben er niks mee, maar zijn volgens Ueda ‘blij voor hem’.

Scroll naar boven