Michel (68) biecht groot geheim op aan zijn nietsvermoedende vrouw

Michel (68) biecht groot geheim op aan zijn nietsvermoedende vrouw

De 68-jarige Michel uit Noord-Holland worstelt al jaren met zichzelf. De gepensioneerde fruitteler is 46 jaar getrouwd met zijn grote liefde. Tenminste, dat dacht hij. Vorige week heeft hij zijn vrouw verteld dat hij zich niet thuisvoelt in zijn lichaam.

Michel (68) biecht groot geheim op aan zijn nietsvermoedende vrouw

‘Alfa-man’

Michel was naar eigen zeggen een ‘alfa-man’. Hij sportte veel en had in de kroeg het hoogste woord over de vrouwen die hij had verleid. Toen hij 22 was trouwde hij met de vrouw waarmee hij tot op de dag van vandaag samen is. Het koppel heeft 4 kinderen en heeft alles wat hun hartje begeert.

Maar wat zijn vrouw niet weet, is dat Michel zich niet thuisvoelt in zijn lichaam. Hij voelt zich eigenlijk vrouw, maar wist niet zo goed hoe hij daarmee moest omgaan.

Lang dacht hij dat het een fase was, maar Michel begon zich steeds ongelukkiger te voelen. ”Slapeloze nachten had ik ervan. Ik moest het geheimhouden voor mijn vrouw, want ik wilde niet dat zij mij zou veroordelen en me zou verlaten. Ik houd heel veel van haar en zou haar niet kwijtwillen.”

Googelen

Naar eigen zeggen is Michel al 30 jaar ongelukkig als man. Hij zocht op Google talloze keren naar transities en op een gegeven moment besloot hij om de knuppel in het hoenderhok te gooien. ”Toen mijn vrouw terugkwam van haar werk heb ik gevraagd of ze even wilde gaan zitten.”

Lees verder op de volgende pagina

Scroll naar boven