Moeder bevalt van drieling nadat ze een tweeling had gekregen en laat haar gigantische babybuik zien

Gezien de hoeveelheid energie die het vergt om een kind op te voeden, kan ik me moeilijk voorstellen hoe de ouders van een tweeling het redden. Eerlijk gezegd, moet het gewoon uitputtend zijn. Maar een tweeling én een drieling opvoeden? Wel, dat is toch niet te geloven als je het mij vraagt.

Toch is dat precies wat moeder Michella Meier-Morsi en haar man de komende jaren zullen doen – en hun gezin is het verbluffende bewijs dat alles kan werken met de juiste hoeveelheid liefde en wil.

Hier bij Leefspiritueel hebben we sinds 2015 verslag gedaan van verschillende verbazingwekkende geboorteverhalen. We hebben aandacht besteed aan drielingen, albinotweelingen, vierlingen, enzovoort … de lijst houdt nooit op. Maar ik kan me geen verhaal herinneren zoals dat van Michella Meier-Morsi.

In 2018 verwelkomden Michella en haar man Mark een prachtige tweeling. Het Deense stel was natuurlijk dolblij, en keek uit naar een nieuw, spannend hoofdstuk in het leven. Michella raakte zwanger in oktober 2017, na iets meer dan een jaar IVF-behandeling.

“Toen we het nieuws kregen dat we een tweeling verwachtten, was ik ontzettend blij en tegelijkertijd verlamd door angst. Ik was gewoon zo bang om ze te verliezen. Ik las statistieken, vreselijke berichten op tweelinggroepen over beademingsapparatuur en verliezen, en ik weigerde om iets voor de meisjes te kopen,” schreef Michella in 2020 op haar Instagram-pagina.

De meisjes werden met 37 weken geboren via een keizersnede. Na zes dagen in het ziekenhuis te hebben doorgebracht, kwam het gezin net voor Kerstmis 2018 weer thuis aan.

Zoals de meeste mensen waarschijnlijk wel weten, kan een tweelingzwangerschap erg zwaar zijn voor het lichaam; Michella kreeg daar de hele ervaring van.

“Ik was gigantisch, het deed zo’n pijn en kon bijna niet lopen door hoe opgezwollen mijn lichaam was,” zei ze in een van haar berichten.

Ga verder naar de volgende pagina om de rest van dit bijzondere verhaal te lezen, het eindigt namelijk op een hele bijzondere manier.

Scroll naar boven