Net binnen: Glennis Grace laat voor het eerst van zich horen

Glennis Grace heeft drie nachtjes in de cel doorgebracht en laat nu voor het eerst van zich horen. Ze heeft namelijk een bericht op Instagram geplaatst waarin ze zegt dat zeker weet dat er geen strafbare feiten zijn gepleegd.

“Afgelopen zaterdag ben ik aangehouden na een incident in een supermarkt in Amsterdam. Ik zie het onderzoek, dat nog steeds niet is afgerond, met vertrouwen tegemoet, omdat ik weet dat ik geen strafbare feiten heb gepleegd.

Hoewel ik hier graag meer over wil zeggen houd ik in het belang van het onderzoek op dit moment mijn mond. Zodra dat kan geef ik een reactie. Liefs, Glennis”, laat de zangeres via Instagram weten.

Glennis zegt hiermee dat ze zeker weet dat er geen strafbare feiten zijn gepleegd.

Scroll naar boven