Net binnen: Jeroen Rietbergen in elkaar geslagen door slachtoffer

Jeroen Rietbergen is nog steeds een onderwerp van de dag nadat het duidelijk werd wat hij allemaal bij The Voice had uitgespookt. De man heeft veel slachtoffers gemaakt, heeft zijn excuses daar wel voor aangeboden maar is daarna naar het buitenland gevlucht. Ze noemen hem nu ook wel ‘Vieze Jeroentje’. Waar Jeroen precies is, is onduidelijk maar we denken dat hij ergens in Amerika zat en kennelijk nu ergens in Zuid-Afrika.

Nu hij in het buitenland zit zou je denken dat het nieuws rondom de bandleider even wat minder zou zijn maar niets is minder waar. Do heeft namelijk gisteren een boekje opengedaan over Jeroen, in het NRC zei ze onder andere het volgende:

,,Twintig jaar geleden heeft hij dingen bij mij gedaan waarvan ik toen zei: gast, je bent gewoon koekoek, dat doe je toch niet? Maar er was een andere machtsverhouding, want ik huurde hem in en was niet afhankelijk van hem. Wat hij deed was echt niet oké, maar nadat ik hem erop heb aangesproken heeft hij het nooit meer bij mij gedaan. Mijn collega’s wisten ervan en als hij dan weer vieze praatjes had zeiden zij: gast, hou eens je bek joh, doe normaal. Dus ik voelde me gesterkt door mijn omgeving.”

Dit was toen, maar Do heeft ook gisteren het volgende gezegd over de nare situatie:

,,In de situatie met Jeroen Rietbergen, die heeft me echt aangerand. Dat weet hij ook, want ik heb hem vol in zijn gezicht geslagen op het moment dat het is gebeurd Hij heeft toen ook gezegd: ‘Sorry, zal het niet meer doen, ik dacht ik probeer het gewoon.”

,,Hij heeft het dus blijkbaar zijn hele leven lang gewoon voortgezet. Wat ik het moeilijke vond: het blijft toch wel bizar dat iedereen weet dat hij het doet en dat het dus gewoon door kan blijven gaan.”

Hierin zegt ze dus ook dat ze hem heeft moeten slaan.

,,Hij is extreem handtastelijk. Ik vond het onprettig om alleen met hem in een ruimte te zijn, omdat ik vind dat hij een grens overgaat.”

Scroll naar boven