Oma (80) trouwt met Egyptische toyboy (35) die erop aandringt dat hij ‘niet op haar geld is’

Image

Een gepensioneerde die vanochtend de kijkers van het tv programma This Morning geschokt heeft achter gelaten door het delen van grafische details van haar intieme leven met haar Egyptische toyboy, is met haar geliefde getrouwd.

Mohamed Ahmed Ibriham, 35 jaar, heeft de Britse grootmoeder Iris Jones, 80 jaar, smoorverliefd gemaakt toen ze elkaar vorig jaar op Facebook ontmoetten en ze naar Egypte vloog om bij hem te zijn.

Volgens het Al-Watan news is het echtpaar nu officieel getrouwd, waarbij Mohamed heeft onthuld: ‘Ik wil geen nationaliteit en ook geen geld, ik voel me op deze manier op mijn gemak en ik werk, prijs God, met mijn geld’.

Men gelooft dat de bruiloft in Egypte heeft plaatsgevonden en dat Iris zich heeft bekeerd tot de Islam.

Iris begon vorige zomer voor het eerst een gesprek met de inheemse Mohamed uit Caïro op een Facebookgroep die het atheïsme verkende.

Hij verklaarde de liefde voor haar via social media en zei vervolgens dat zijn gevoelens werden bevestigd toen hij Iris afgelopen november voor het eerst op de luchthaven van Caïro zag.

In een gesprek met MailOnline eerder dit jaar herinnerde hij zich: ‘Ik was erg nerveus, maar op het moment dat ik haar zag, wist ik dat het ware liefde was. Ik ben een gelukkige man dat ik zo’n vrouw heb gevonden. 

Mohamed werkte als lasinspecteur maar gaf zijn baan op om tijd met Iris door te brengen toen ze naar Caïro kwam. 

Hij woont in een driekamerwoning met zijn ouders plus twee zussen en een broer die allemaal jonger zijn dan hij maar hij ontkende heftig dat hij bij Iris was voor haar geld of een paspoort naar Groot-Brittannië.

Iris, een voormalige schoonmaker, woont in een bungalow van 220.000 pond (230.000 euro) en krijgt een pensioen van 200 pond (230 euro) per week en een arbeidsongeschiktheidsuitkering.

Mohamed zei: ‘Het kan me niet schelen waar we wonen of hoe rijk of arm ze is, ik wil gewoon bij Iris zijn.

Aan het eind van de dag is het haar keuze welk land ze als thuisbasis wil hebben; het kan zowel Groot-Brittannië als Egypte zijn.

Ga verder naar de volgende pagina om te zien hoe het nu met het koppel gaat in een leuk filmpje.

Scroll naar boven