Rachel Hazes heeft geprobeerd zelfmoord te plegen

In een interview met Nieuwe Revu heeft Rachel Hazes flink wat verteld over haar leven maar ook over de minder leuke dingen. Vooral in 2017 was Rachel niet gelukkig en heeft ze geprobeerd zelfmoord te plegen.

‘Het emmertje zat vol’, zegt ze tegen het blad. Ze voelde zich niet goed: ‘Heel veel strijd moeten leveren. Onbegrip. En ik had natuurlijk op dat moment een heel moeizame relatie met mijn zoon André. Daar ging ik wel echt kapot aan.’

Afscheid

Rachel had zelfs een afscheidsbrief geschreven: ‘Ik heb het helemaal gepland. Een afscheidsbrief geschreven. Weken van tevoren heb ik een mes gekocht.’ De zelfmoordpoging lukte echter gelukkig niet en ze denk dat dat ergens komt door haar overleden man André Hazes. ‘Ik denk dat Dré dacht: wegblijven, ik wil jou helemaal nog niet boven hebben!’

Beter

Gelukkig gaat het allemaal een stuk beter met de BN’er: ‘Wat ik heb gehad in 2017, noem ik toch een beetje ziek zijn. Na mijn ziekte ben ik heel erg de kleine dingen gaan waarderen: een vogeltje dat fluit, het zonnetje dat schijnt. Natuurlijk, vroeger was het allemaal aanzien met een mooie klok om je pols en een mooie tas. Ik zal je vertellen: het interesseert me helemaal niks meer.’

Scroll naar boven