Rachel Hazes in tranen: ‘Met een klotegevoel ga ik dadelijk naar bed

Rachel Hazes heeft gisteren een zware dag beleefd omdat haar overleden moeder namelijk op 19 april 75 jaar zou zijn geworden. Ze heeft het nog steeds erg zwaar met het verlies van haar moeder en laat dat ook via Instagram blijken.

Op Instagram laat ze haar gemis blijken door een foto van haar moeder te plaatsen en schrijft daarbij:

“Lieve Mama, vandaag ben je jarig en met een klotegevoel ga ik dadelijk naar mijn bed. Had je zo graag willen bellen of een kus komen geven. Mam, je hebt geen idee hoe erg ik jou iedere dag mis. Nu word ik zelf ook wat ouder en ook al klinkt het cliché, maar schat hoe goed was jouw gevoel altijd bij bepaalde mensen en hoe snel prikte jij door alles heen. Je was klein maar dapper en stond altijd achter jouw mening.

Zo blij dat ik jouw kleine meissie ben en dat ik gelukkig veel van jouw inzichten goed heb onthouden. Nou vriendin, let boven goed op elkaar en geef ze allemaal een dikke kus van mij.❤️❤️”

Moeder Rachel Hazes

Haar moeder is inmiddels al drie jaar overleden, haar moeder stierf in 2019 aan kanker en heette Friedel van Galen. Het verliezen van een ouder is het ergste wat er is en laten we haar daarom ook sterkte wensen!

Scroll naar boven