Realityserie René le Blanc gaat definitief niet door

Het was de bedoeling dat René le Blanc zijn eigen realityserie zou krijgen maar dit gaat toch niet door. Hij vindt het echter niet zo erg. ,,Ik Geloof In Mij werd al de René Le Blanc-show genoemd.”

De serie zou via SBS6 worden uitgezonden maar het sprookje gaat toch niet door. ,,Er is sprake van geweest, maar die serie staat nu in de ijskast”, zegt hij tegen Weekend. René zegt ook zelf dat hij het de druk heeft met andere dingen zoals optredens en muziek.

,,Dus we hebben gezegd: eerst weer Ik Geloof In Mij en dan kijken we wat er gaat gebeuren in de toekomst.” René vindt het eigenlijk helemaal niet zo erg. ,,Ik Geloof In Mij werd al de René le Blanc-show genoemd.”

René zegt ook dat hij af en toe egoïstisch wordt genoemd maar zegt ook dat dat niet zo is. ,,Mensen zeggen dat ik een kwal of een komediant ben. Dat ik een egotripper zou zijn of arrogant”, zei René.

Hij wilde graag in zijn serie laten zien wie hij als mens is: ,,Iedereen die mij in het echt ontmoet, zegt meteen: ‘Ik vind jou een heel ander persoon dan op tv.’ Ze vinden me makkelijk en warm”, aldus de zanger.

Scroll naar boven