René le Blanc stopt ermee: ‘Ik laat niets meer van me horen’

We kennen René le Blanc allemaal van het populaire programma ‘Ik Geloof in Mij’. Iedereen die meedeed aan het programma heeft een speciale band samen gekregen maar René le Blanc is er opeens niet meer. Gio Swikkers liet laatst namelijk weten dat René le Blanc uit de groepsapp is gestapt. Sinds hij dat heeft gedaan is het helemaal stil vanaf René’s kant.

Gio Swikkers heeft gevraagd of René le Blanc nog één keer mee wil doen aan een seizoen maar het niet nu niet helemaal zeker of dat nog gaat gebeuren.

Gio zei hierover het volgende: “We hebben een liedje gemaakt met alle artiesten, maar daar deed René niet aan mee. Ik weet niet waarom”, aldus Gio in weekblad Weekend. ,,We hebben een appgroep met alle mensen maar daar is René uitgegaan. Hij heeft niet gezegd waarom en als ik hem bel, neemt hij niet op.”

Scroll naar boven