Sara (18) is gestopt met het epileren van haar wenkbrauwen

Elke dag zijn er nieuwe trends. De meesten van ons hebben waarschijnlijk, met afgrijzen vervuld van nostalgie, oude foto’s van onszelf gezien en zich afgevraagd hoe we zo de straat op mochten.

Wenkbrauwstijlen vallen meestal nogal op. Maar iedereen kan natuurlijk zelf bepalen welke trends hij of zij wil volgen, en voor de 18-jarige Sarah betekent dat dat ze haar wenkbrauwen helemaal niet meer scheert, epileert of trimt. Een zet die haar online populairder dan ooit maakte, beweert ze.

Sarah Marie Clark is een Deens model en visagiste. Vroeger was ze altijd heel voorzichtig met het wekelijks epileren van haar wenkbrauwen. Maar nadat haar moeder haar vertelde dat haar wenkbrauwen zo vaak epileren ongezond was, besloot ze daar verandering in te brengen, meldt The Daily Mail.

Een “unibrow”

Sarah kwam toen op het idee om helemaal te stoppen met het epileren van haar wenkbrauwen, iets waar haar vrienden en dates sceptisch tegenover stonden.

“Ik weet nog dat toen ik een paar van mijn vrienden vertelde dat ik het wilde doen, ze sceptisch waren omdat het er een beetje raar uitziet, en dat weet ik, maar ze zijn er echt aan gewend geraakt,” vertelde Sarah aan The Sun.

Mannen houden van haar wenkbrauwen

Ondanks de mening van haar vrienden koos Sarah ervoor om haar wenkbrauwen te laten groeien, en het is een succes geworden. De modellenklussen blijven binnenkomen en mannen staan in de rij om Sarah mee uit te vragen.

“Eén man stuurde me een berichtje en zei dat hij alles zou doen om me te ontmoeten en met me uit te gaan vanwege mijn wenkbrauw.

“Ik denk dat sommige mannen er een fetisj voor kunnen hebben. Dus sommige mannen DM’en me erover. Ik krijg veel datingverzoeken; mannen met willen en met me flirten”, zegt Sarah tegen The Sun.

Maar het is niet alleen maar lof.

“Ik krijg veel complimenten, maar er zijn natuurlijk ook mensen die het aanstootgevend vinden en me willen vertellen hoe ranzig ze me vinden of dat ze me voor de gek houden. Maar zij zijn de klos, want ik krijg er kansen en banen door”, zegt Sarah tegen The Sun.

“Doe het voor jezelf”

Sarah is heel blij met haar unibrow en vindt dat meer mensen het moeten proberen.

“Probeer het uit. De eerste keer dat ik het probeerde was met make-up. Kijk hoe het staat. Doe het niet omdat het een trend is, doe het niet omdat iedereen het doet of omdat niemand anders het doet.

“Doe het voor jezelf, dat is het belangrijkste,” zei ze.

Wat een sterke jonge vrouw! Druk nu op die DEEL knop hieronder om te zeggen wat je hiervan vindt!

Scroll naar boven