Sinead O’Connor met spoed naar het ziekenhuis gebracht na de dood van haar 17-jarige zoon


Sinead O’Connor is opgenomen in het ziekenhuis enkele dagen nadat haar 17-jarige zoon dood werd aangetroffen. De 55-jarige onthulde gisteravond in een hartverscheurende Twitter-post dat ze bij de politie was en naar medici werd gebracht.

De zangeres zei dat ze zich ‘verloren’ voelt en zichzelf ‘haat’ zonder Shane, die zichzelf vorige week van het leven beroofde nadat hij uit het ziekenhuis ontsnapte terwijl hij op zelfmoord wachtte.

Ze schreef online na een andere tweet: “Het spijt me. Ik had dat niet moeten zeggen. Ik ben nu bij de politie op weg naar het ziekenhuis.

Het spijt me dat ik iedereen van streek heb gemaakt. Ik ben verloren zonder mijn kind en ik haat mezelf. Het ziekenhuis zal een tijdje helpen.”

BEKIJK OOK  Het gaat nog slechter met de gezondheid van Céline Dion (54): "Hoe lang heeft ze nog?"

O’Connor beweerde dat haar zoon slechts een maand voor zijn dood werd ontslagen uit de geestelijke gezondheidszorg voor kinderen en adolescenten, ondanks het feit dat hij “gedetailleerde begrafenisplannen” had gemaakt.

Ze ging tekeer tegen CAHMS, het kinder- en gezinsbureau Tusla en de Ierse staat wegens het “in gebreke blijven” van Shane, die zichzelf ophing.

Ze schreef: “Denk alsjeblieft niet dat ik me er minder dan scherp van bewust ben dat ik mijn kind in de steek heb gelaten, samen met Tusla en de HSE en de Ierse staat. We hebben hem allemaal in de steek gelaten. Welkom in Ierland. Zelfmoord zal je geen vrede brengen. Het is een leugen.

BEKIJK OOK  10x de beste tattoo's voor jou en je beste maatje

Daarom krijgt de volgende goedbedoelende sukkel die over mijn zoon zegt ‘hij heeft nu tenminste vrede’, een klap voor zijn kop. Hoe weet iemand dat hij in vrede is?

Ze voegde eraan toe: ‘Ik kan u vertellen dat zijn gezicht net zo slecht was als het al maanden was. Geen enkel verschil.”


Like it? Share with your friends!

Deel dit met een vriend