Tino Martin wil nooit meer samenwerken met Lil Kleine: ‘Het is over en uit’

Tino Martin heeft laten weten dat hij nooit meer wil samenwerken met rapper Lil Kleine toen hij te horen had gekregen wat Kleine bij zijn vriendin had gedaan. Tino heeft een lied opgenomen met Kleine, Gabber, en deze zou kleine samen met Martin zingen bij de Ziggodome maar mag niet meer komen: ‘Het is over en uit’.

Tino Martin was de gast bij QMusic toen hij dit aangekondigde, ook hij had de beelden gezien waarop je Lil Kleine ruzie zag krijgen met zijn vriendin Jamie Vaes. ,,Ik zat samen met mijn vriendin te kijken en ik zeg: wat een lul zeg. Daar kan je niet omheen’’, laat hij weten.

Tino hoeft niet meer met Kleine samen te werken: ,,Ik ga me er wel duidelijk over uitspreken. Ik heb thuis geleerd: aan vrouwen kom je niet. Ik ben door drie vrouwen opgevoed, twee zussen en mijn moeder. Die hebben dat bij mij er wel ingestampt hoor, dat is echt een no go. Dat kan echt niet.’’

Scroll naar boven