Vrouw geeft €8700 uit aan zichzelf en geeft haar kinderen niets voor kerst

Toen de kinderen gisteren wakker werden in een woonkamer vol met cadeautjes, kregen twee kinderen helemaal niets omdat hun moeder besloot om in plaats daarvan £8.000 (ongeveer 8700 euro) aan zichzelf te besteden.

De moeder van drie kinderen, Carla Bellucci, 38, zegt dat het haar niets kan schelen dat mensen haar als egoïstisch bestempelen omdat ze gelooft dat haar kinderen Tanisha, 15, en Jayden, 13, hun eigen geld zouden moeten verdienen aan sociale media. Haar oudste kind, Jermaine, 18, viert dit jaar geen Kerstmis met Carla.

De moeder, die eerder een gratis neuscorrectie kreeg omdat ze deed ze depressief was, beschouwt haar ‘no gift Covid Christmas’-beleid als een belangrijke levensles – en een grote kans om zichzelf te verwennen.

Carla, uit Hitchin, Hertfordshire, nam botox, fillers , manicures, gezichtsbehandelingen, kocht nieuwe kleren en schoenen voor 25 december.

Ze zegt dat ze er niet om geeft dat haar kinderen de deuren boven dichtslaan omdat ze door de stress van de lockdown het tijd vindt om zichzelf lekker te verwennen.

Carla zei: “Het kan me niet schelen of mensen me verwend of egoïstisch noemen. Ik weet dat ik mijn £8,000 aan uitgaven verdien. Kinderen verwennen met Kerstmis is verkeerd. Ik vind dat ouders die hun kinderen dit jaar verwennen hypocrieten zijn.

“Ik ben een briljante moeder en gebruik Covid Christmas als levensles. Ik wil dat mijn kinderen social media sterren zijn en het achterhouden van cadeaus dit jaar zal hen leren om geld voor zichzelf te verdienen.

“Lockdown” heeft voor stress gezorgd, dus moet ik mezelf verwennen. Ik heb de kinderen door de jaren heen altijd leuke dingen met Kerstmis gegeven. Nu is mama’s tijd.”

De ‘mamma-uitbraak’ heeft voor spanningen gezorgd in het huis maar Carla geeft er niet om en houdt zich vast aan haar idealen.

Ze voegde eraan toe: “Tanisha’s zei tegen me dat ik verwend ben en Jayden praat niet met me.”

De kinderen wilden Nike Air Force schoenen, nieuwe laptops, nieuwe telefoons, kleding en Xboxen. Maar Carla zei dat ze geluk zouden moeten hebben om een kaart te krijgen en dat ze in plaats daarvan de gelegenheid zouden moeten gebruiken om haar te verwennen.

Ze geeft haar kinderen thuisonderwijs maar leert ze hoe ze TikTok en Instagram-sterren kunnen zijn, in plaats van het conventionele leerplan.

Ze zei: “Ik denk dat ze me nu moeten overstelpen met aandacht, ze zijn oud genoeg.

“Het klinkt hard, maar ik weet dat ze op hun social media-feeds hun inspanningen voor promotiedeals verdubbelen, net als de Kardashians en Kylie Jenner, dus ik beschouw mezelf als een supermoeder om hen te inspireren.

“Ze hadden een duwtje in de rug nodig om hun Instagram-carrière van de grond te krijgen, dus dat is wat ik ze heb gegeven.

“Als peuters geld kunnen verdienen aan Instagram-samenwerking, zie ik geen reden waarom mijn kinderen dat niet kunnen.

“Als ze kerstcadeaus willen, zullen ze ze voor zichzelf moeten kopen – zoals ik deed.”

Scroll naar boven