Vrouw haat kinderen en wil ‘kindvrije buurt’ oprichten

Vrouw haat kinderen en wil 'kindvrije buurt' oprichten

Sommige mensen zijn niet goed in hun bovenkamer en dat is nog zacht uitgedrukt. Een vrouw die op TikTok schuilgaat onder de naam @sobabie haat kinderen. Ze denkt dat er meer mensen zijn die kinderen haten en wil daarom via de gemeente een ‘kindvrije buurt’ afdwingen.

De Australische Soja zegt er het volgende over: ”Ik weet dat ik gemeen ben maar kinderen maken zoveel lawaai. Ik vind dat ik recht heb op een rustig leven zonder steeds te worden lastiggevallen door die rotkinderen met hun geschreeuw. Wanneer gaat iemand een kindvrije buurt openen?

@soybabie__

I know im evil but theyre SO loud please i want peace and quiet are there adults only pools in melbourne?? #fyp #kidfree #childfree

♬ original sound – Baby Soja

‘Schijtziek van die rotkinderen’

”Ik word schijtziek van die rotkinderen. Overal waar ik kom moet ik maar dealen met hun gejank en geschreeuw. Ik ging laatst naar het zwembad en wat denk je? Kinderen. Ze zouden in een kinderbadje moeten zitten maar nee hoor, ze moesten zonodig ook in het bad voor grote mensen.”

”Het wordt tijd dat we onze eigen buurt gaan maken, waar mensen met kinderen niet welkom zijn. Er mogen alleen mensen in wonen die kinderen, net als ik, haten. Als we ze nooit meer zien of tegenkomen, zullen we een gelukkig leven leiden. Dat is mijn recht.”

Reacties

De reacties onder de video zijn niet mals. Mensen wijzen Soja erop dat ze zelf ook kind is geweest. Iemand anders raad haar een psychiater aan.

Scroll naar boven