Vrouw heeft spijt van moederschap: ”Ik houd niet van mijn dochtertje”

Vrouw heeft spijt van moederschap: ''Ik houd niet van mijn dochtertje''

Een Britse moeder heeft een verschrikkelijk tragisch bericht op Facebook gepost, waarin ze aangeeft spijt te hebben van het feit dat ze ooit aan kinderen begonnen is. Sterker nog: ze verklaart niet eens meer van haar dochtertje te houden.

Ze schrijft: ”Als ik terug kon gaan in de tijd en opnieuw de keuze zou krijgen om aan kinderen te beginnen, zou ik het echt niet hebben gedaan. Ik heb er elke dag spijt van dat ik moeder ben. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik niet meer van mijn kind houd. Het is triest, maar helaas de waarheid.”

Vrouw heeft spijt van moederschap: ''Ik houd niet van mijn dochtertje''

Leerproblemen

Het meisje kampt met leerproblemen. ”Dat maakt het nog moeilijker voor me. Ik probeer haar medicijnen te geven maar ik heb er helemaal geen zin in. Als ik eerlijk ben schaam ik me voor het feit dat ze 7 jaar oud is en nog steeds niet normaal kan lezen en schrijven.”

Het meisje moet dus medicijnen slikken, maar weigert dat. ”Ik heb vanalles geprobeerd om haar te dwingen maar niets werkt. Mensen zien me als een slechte moeder, maar in werkelijkheid heb ik jarenlang geprobeerd om zo goed mogelijk voor haar te zorgen.”

Vader doet niks

”Ik kan het niet meer, ik ben helemaal op. Het is zo moeilijk voor me. Ik moet alles alleen doen want haar vader helpt niet mee in het huishouden en mijn dochter is eigenlijk net zoals hij. Ik heb geen energie meer omdat ik de hele dag bezig ben met haar.”

Onder de post verschijnen veel reacties. Veel mensen kunnen heel goed begrijpen dat de vrouw zich in de steek gelaten voelt door haar man en denken dat ze, omdat ze alles alleen moet doen, daardoor negatief denkt. Er zijn echter ook mensen die haar vertellen dat een kind het mooiste is wat je kan overkomen.

Scroll naar boven