Vrouw in tranen na mislukte wenkbrauw behandeling

Een moeder van twee kinderen is kapot van haar ‘enge’ wenkbrauwen nadat een microblading-sessie verkeerd afliep. Crystal Weinstock, 37, uit Houston, Texas, besloot om microblading te proberen en betaalde 340 dollar voor de operatie.

Maar ze was geschokt toen ze ontdekte dat de visagiste haar wenkbrauwen zoveel groter en gedurfder had gemaakt dat haar kleine meid te bang was om in haar buurt te komen.

Crystal, een mondhygiëniste, zei: “Ik dacht er al een hele tijd over om mijn wenkbrauwen te laten microblenden.”

“Als drukbezette moeder vond ik het zo lang duren om mijn wenkbrauwen in te vullen en ervoor te zorgen dat ze de juiste vorm hadden. Ik dacht dat microblading een goed idee zou zijn.

Ik had in geen miljoen jaar kunnen vermoeden dat het zo zou uitpakken. Het was afschuwelijk. Toen mijn driejarige dochter me de volgende dag zag, schrok ze zich rot.

Ik moet nu verwijderingsbehandelingen ondergaan om te proberen het pigment af te breken en misschien moet ik een laserbehandeling ondergaan. Het kan wel een jaar duren voordat ze er beter uitzien.”

Crystal zei dat ze haar eerste microblading sessie in november vorig jaar bijwoonde, maar als gevolg van bloeden, werd de sessie ingekort en het pigment bleef niet zitten.

Dus probeerde ze een tweede sessie vier weken later, in december.

Crystal voegde eraan toe: “Ik was zo opgewonden dat ik perfecte wenkbrauwen zou hebben en me geen zorgen meer hoefde te maken om ze zelf te doen. Ik kreeg een foto te zien van hoe mijn wenkbrauwen er daarna uit zouden zien en ik vond het prachtig. Dus in december ging ik terug voor mijn tweede sessie.

Het bloeden gebeurde weer, maar deze keer gingen we door in de hoop dat het pigment zou blijven zitten. Ik verliet de afspraak en was blij met hoe ze eruit zagen, maar helaas bleef het niet zitten omdat het pigment niet aan mijn huid bleef plakken.

De behandeling bestaat uit kleine naaldjes die in de huid prikken en daar semi-permanent pigment aan toevoegen om een vollere wenkbrauw te creëren.

Crystal voegde eraan toe: ‘De semi-permanente make-up artiest zei dat ze wat onderzoek had gedaan naar hoe ze het pigment beter kon laten hechten en sprak over de nanoblading techniek. ”

Scroll naar boven