Vrouw laat haar lippen meer dan 20x opspuiten om op een levensechte barbie te lijken


Elk decennium brengt een nieuwe onrealistische lichaamsstandaard met zich mee waaraan vrouwen moeten voldoen. Nu is het moeilijk om niet veel vrouwen te vinden, vooral op Instagram, met grotere billen, borsten en lippen met behoud van een kleine taille. Jaren geleden waren “magere vrouwen” in de mode, wat leidde tot allerlei eetstoornissen.

Maar nu lijken “vollere” vrouwen in de mode te zijn. En velen zijn op zoek naar cosmetische procedures om er op een bepaalde manier uit te zien. Misschien, meer Kardashian-klant-achtig? Terwijl we allemaal voor lichaamspositiviteit en liefde voor onszelf zijn kan een obsessie voor iemands uiterlijk professionele hulp nodig hebben. Een 22-jarige uit Bulgarije spuit haar lippen zo erg op dat ze 20 rondes lipvullerinjecties heeft laten doen. Maar Andrea Ivanova is van plan om nog groter te gaan.

https://www.instagram.com/p/B_mRb11DzO0/?utm_source=ig_embed

Volgens The Sun is de pruillip van de 22-jarige niet goedkoop. Ze geeft ongeveer 134 pond uit, dat is ongeveer 150 euro voor elke hyaluronzuur-lipinjectie sinds 2018.

En nu heeft ze de 20e ronde gedaan. Terwijl ze een foto deelt van van haar nieuwe lippen, zei Andrea: “Ik had mijn laatste injectie twee dagen geleden. Ik voel me geweldig om er nog meer te hebben, maar sommige artsen denken dat het genoeg is, hoewel ik ze nog steeds groter wil. Mijn dokter zei dat hij meer injecties voor me zal doen, maar zei dat ik minstens twee maanden moet wachten.

Ik vind mijn nieuwe lippen erg mooi, het was moeilijk om te eten na de injectie en twee tot drie dagen na de ingreep wordt het nog moeilijker. Ik vind mijn lippen heerlijk, ik hou ervan. Ik weet niet zeker of ze de grootste lippen ter wereld zijn maar ze zijn een van de grootste, denk ik.” Sommige van Andrea’s 32.100 volgelingen lieten positieve commentaren achter op haar profiel die beweren dat “Groter beter” is en “Ik hou van Andrea’s perfecte grote lippen”.

https://www.instagram.com/p/B_mSZ0zDd-h/?utm_source=ig_embed

De Daily Mail meldde vorig jaar dat de filosofiestudent waarschijnlijk een van de grootste lippen ter wereld heeft en dat ze meer injecties zal blijven nemen tot ze tevreden is met haar lippen. De “Bulgaarse Barbie” had de procedure destijds maar liefst 15 keer ondergaan, waarbij ze de grootte van haar pruillip verdrievoudigde in een poging om ‘modieuzer’ te worden. 

Ga verder naar de volgende pagina voor meer opvallende foto’s en kom erachter hoe ze er vandaag de dag uitziet.


Like it? Share with your friends!