Zeven dingen die elke tante aan haar nichtje wil vertellen

Image

De relatie tussen een tante en hun nichtje is een bijzondere. Een tante is niet de moeder van hun nichtje – ze ziet zichzelf meer als een vriendin, of een oudere zus misschien. Ze is er niet om je in de problemen te brengen of om ervoor te zorgen dat je je aan de regels houdt. Ze is er om met je te praten, met je te lachen, je advies te geven en je in de juiste richting te sturen. Hier zijn zeven dingen die elke tante wil dat hun nichtje weet.

Je kunt over alles met me praten-

Ik meen het. Wat er ook gebeurd is, je kunt bij mij komen en alles delen. Ik ben hier niet om te oordelen, of om je de les te lezen over je fouten en hoe je je moet gedragen. Ik was ook eens jouw leeftijd, en ik weet hoe je je voelt. Ik wil er voor je zijn om met je te komen praten, wanneer dan ook, over alles. Geen vragen gesteld. Je ouders hoeven het niet te weten. Ik zal je vertellen wat ik denk, maar ik zal je nooit veroordelen.

Je tante laat je NOOIT vergeten hoeveel ze van je houdt.

Als er één ding is waar je nooit aan hoeft te twijfelen, dan is het wel de onvoorwaardelijke liefde van je tante. Ze zal je bellen om je in te halen, of soms om je te vertellen dat ze van je houdt. Je tante is je zegen in vermomming, je mentor, en een beste vriendin. De band tussen jou en je tante is behoorlijk speciaal en onmiskenbaar. Vergeet nooit je tante eraan te herinneren hoe dankbaar je voor haar bent, want die vrouw zou alles voor je doen.

Ik weet meer over het leven dan je misschien denkt…

als je een kind bent, voelt het alsof volwassenen zich niet met jou kunnen verhouden. Ik weet het, omdat ik hetzelfde voelde toen ik jong was. Maar de waarheid is, ik begrijp meer van je situatie dan je weet. Ik begrijp het. Ik voel je pijn, en ik begrijp je frustratie. Je bent altijd gerechtvaardigd om te voelen zoals je je voelt. Daar is niets mis mee.

Ga verder naar de volgende pagina voor de laatste dingen die elke tante wil meegeven.

Scroll naar boven