ZIEN: André Hazes laat zich tatoeëren om zijn liefde voor Sarah te vereeuwigen

André Hazes heeft niet erg veel van zijn foutjes geleerd want zijn tattoo over Monique is nog niet weg en hij heeft alweer een nieuwe tattoo laten zetten van zijn nieuwe liefde, Sarah van Soelen. ,,Een stomkop vind ik mijzelf niet,” zegt hij.

Voor André is dit niet nieuw want hij heeft wel vaker tattoo’s laten zetten die over zijn vriendinnetjes gaan. Voor ex Monique heeft hij namelijk een tatoeage in zijn nek laten zetten maar deze zit er nog steeds omdat het weg laseren ervan wat tijd kost.

Dat André niet echt leert van zijn fouten weten we inmiddels wel en daarom gaat hij gewoon vrolijk verder. Hij gaat nu namelijk een tattoo van zijn huidige vriendin Sarah van Soelen laten zetten. ,,Ik deed het eerder met mijn ex, ik weet het”, zegt hij vrijwel direct om zichzelf te beschermen. ,,Een stomkop vind ik mijzelf niet. Als mijn nek clean is, is de nieuwe start compleet.”

,,Met Sarah deel ik een verleden met een verslaving, iets waar we elkaar niet om veroordelen”, schrijft hij. ,,Daarom wordt op mijn ribben getatoeëerd:’ I love her, not for the way she silences my demons, but for the way her demons dance with mine’. Sarah heeft de ‘I love him’-versie getatoeëerd op haar ruggengraat, van nek tot billen.”

Scroll naar boven