Zien: Doorslaggevend bewijs dat Rachel Hazes aan het liegen is

Er is veel ophef rondom Rachel en haar uitspraken richting Monique. Rachel had vorige week een interview waarin ze dadelijk maakte dat Monique volgens haar teveel profiteert van ex André. Ze is klaar met Monique en laat dat ook duidelijk merken door dingen over haar te zeggen als “Monique mag in de villa blijven wonen, rijdt in een auto die André betaalt.

Ze krijgt naast alimentatie voor kleine Dré elke maand geld voor haarzelf. André betaalt bijvoorbeeld nog alle vakanties en alle huishoudelijke kosten, tot aan de werkster toe.”

Rachel vertelt niet de waarheid

Veel mensen vinden haar uitspraken op zijn zachtst gezegd opmerkelijk omdat veel dingen die ze zegt simpelweg niet kloppen. Laten we beginnen bijvoorbeeld met het feit dat Monique wel werkt terwijl Rachel zegt dat dat niet zo is.

Monique wordt in een Twitter bericht bedankt als manager en dat de twee samen zijn begonnen: “Ik wil je even hardop bedanken. bedanken dat je in mijn leven bent gekomen als liefde. Maar ook zeker bedanken voor de manier waarop je je inzet voor mij. 16 maart begonnen wij samen AGJ Produkties. 0 euro stond er op mijn account. Haha, 0 euro… Wij wisten beide niet hoe dit zou eindigen. Maar we hebben het in ieder geval zo geflikt dat we de huur kunnen betalen. We runnen niet alleen een huishouden samen, maar ook een bedrijf. Wat inhoud dat we 24/7 samen zijn, iets wat ons uit elkaar had kunnen drijven, maar ons juist nog dichter bij elkaar heeft gebracht. Nou, jij bent de beste manager die ik mij kan wensen. je geeft je met hart en ziel. Je bent niet alleen een goud wijf, maar ook een gouden partner.”

Hierboven kun je dus duidelijk zien dat Monique wel degelijk werkt. Zie hier het Twitter bericht:

Auto van Monique

Ook zou de auto waarin Monique rijdt niet van haar zijn maar van André. Dit is ook niet waar want Monique heeft deze auto gekregen als cadeau. Zie hieronder het bewijs:

“Wij slaan ons overal doorheen, altijd. Ik ben je dankbaar voor je liefde, voor mij en voor onze kinderen. Voor je keiharde werkzaamheden voor mij. En deze gedachtes zetten mij aan het denken. De mis van, lekker keihard wijf en de veiligheid van onze zoon, heb ik je dit kado mogen geven. Er is een wens uitgekomen dat ik dit aan mijn vrouw mag geven.”

Scroll naar boven