Zien: flinke ruzie tussen Ik Geloof In Mij-zanger Rutger van Barneveld en René le Blanc

Het nieuwe seizoen van Ik Geloof In Mij is nog niet eens op de buis en er is al een flinke ruzie aan de gang. Rutger van Barneveld en René le Blanc hebben namelijk een flinke ruzie gehad. ,,Alsof wij niet veel voorstellen en hij een flinke carrière heeft”, zegt Rutger.

Niet lang geleden zei René le Blanc nog dat hij een eigen reallifesoap wil en dat hij daar vrijwel niemand voor nodig heeft. De serie gaat echter niet door maar René heeft gezegd dat hij dat niet zo erg vindt: “Ik Geloof In Mij werd al de René le Blanc-show genoemd”.

Rutger kreeg hierdoor het gevoel dat René zich een stuk beter voelt dat de rest: “Dat is jammer, want je bent dit avontuur als vriendengroep begonnen. We zijn allemaal evenveel waard. Alsof we niet zo veel voorstelden en hij een flinke carrière heeft. Zo kwam het over. Hij vindt het dan ook geen goed begin van het nieuwe seizoen van het programma. ,,Het is een domper voor seizoen drie. Ik ben er geen voorstander van om zoiets voor de camera uit te spreken”,

Scroll naar boven